Abonament transmisibil pentru 3 piese teatru in perioada 29 sept-1 oct la Sala Dalles cu 35 lei in loc de 105 - Creatorii de oferte


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
Orasul curent: Bucuresti
0371 341 565
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-67%

49 Oferte ramase

35 LEI
Indisponibil

19 Oferte cumparate

Descriere

Abonament transmisibil (poti sa trimiti o persoana draga in locul tau cand nu poti ajunge) pentru 3 sau 5 piese teatru in perioada 25 sept-1 oct la Sala Dalles incepand cu 35 lei

 

Teatrul Principal - Sala Dalles
25 Septembrie 2017, ora 20:00
 
 
 Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își inchipuie ce se petrece pe la spatele său?Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia “O femeie impărțită la doi”.
 
Teatrul Principal - Sala Dalles
26 Septembrie 2017, ora 20:00
 
"Dragoste si capsuni"este o lecție de viață. Ispitele și inutilitatea relațiilor bazate pe sex - toate ți se întorc și nimic nu rămâne neplătit. Ceea ce te bucură pentru câteva momente îți dă viața peste cap sau te face să pierzi lucruri mult mai valoroase. Iată cum orice mică greșeală atrage după ea multe alte minciuni și situații penibile din care rar se întamplă să ieși basma curată.
 
Teatrul Principal - Sala Dalles
29 Septembrie 2017, ora 20:00
 
Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. "First Date" propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.
 
Teatrul Principal - Sala Dalles
30 Septembrie 2017, ora 20:00
 
A debutat la Club 99, evoluând apoi pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din Bucureşti şi din restul ţării, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate. A smuls 3 like-uri juriului de la iUmor si acum i se spune Seinfeld de Romania. Victor Dragan vine pe post de "tânăr comediant, înalt (uneori chiar la înălţime), slab (dar nu slăbuţ), isteţ, un pic cinic, caut public la fel. Rog lipsă de seriozitate.”
 
Teatrul Principal - Sala Dalles
1 octombrie 2017, ora 20:00
 
 
Când ești prins în flagrant, viața ți se schimbă în bine sau în rău?
Două femei, un bărbat și trei posibilități: o pensionară solitară, care și-ar fi dorit o altă viață (poate și o altă carieră, una mai palpitantă, așa cum vom vedea), un infractor sărac în idei și o femeie de serviciu „profesionistă”, care nu scapă ocazia să iși arate spiritul de observație specific acestei tagme.
 
Există oameni care se tem de neprevăzut și oameni care văd în orice lucru, fie și rău, o oportunitate? Vom descoperi soluțiile într-o comedie spumoasă și captivantă.
 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Va asteptam la eveniment cu voucherele printate..

Toate voucherele puse in vanzare vor avea locuri rezervate in randurile 4 si 7 la toate cele 5 spectacole.

Poti folosi abonamentul personal sau  daca doresti poti sa trimiti o persoana draga in locul tau cand nu poti ajunge la oricare din piese.

Teatrul Principal - Sala Dalles, B-dul Nicolae Balcescu nr.18, Bucuresti, Sector 1

Program:

25 septembrie, ora 20.00  "O femeie impartita la doi"

26 septembrie, ora 20.00 " Dragoste si capsuni"  

29 septembrie, ora 20.00 "First Date"  

30 septembrie, ora 20.00 " Stand up cu Victor Dragan"  

1 octombrie, ora 20.00 "Experimentul"

 

 

 

Voucherul este valabil pana la: 01.10.2017

Detalii companie

StarTickets.ro la Sala Dalles

StarTickets.ro la Sala Dalles

0726231802

website
B-dul Nicolae Balcescu 18
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile

Sunt deja abonat