3 sedinte tratament Calvitie - PRP (Terapia Vampir) cu 1500 lei in loc de 2200 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-32%

32 Oferte ramase

1.500 LEI
Cumpara!

18 Oferte cumparate

Descriere

Tratament  Stop Calvitie barbati cu PRP Terapia Vampir pentru regenerarea parului  3 sedinte cu 1500 lei

 3 sedinte tratament Calvitie - PRP (Terapia Vampir)  cu 1500 lei in loc de 2200

- Procedura este efectuata de medic primar in chirurgie plastica si estetica .

Se recoltează o cantitate mica de sânge într-o eprubeta sterila, se procesează prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune. Plasma bogata în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Tehnica se efectuează sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aibă siguranța ca se administrează propriul sânge.

După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățita în factori de creștere și trombocite(plachete), care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim .

Siguranța utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţă.

Terapia este folosita cu rezultate vizibile in combinatie cu alte tratamente, cum ar fi cel impotriva caderii difuze a parului, pentru accelerarea procesului de regenerare.

Clinica Dr. Cristina Bejan va ofera intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai inalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Venim pe piata cu un nou concept, holistic, prin care servim nu doar frumusetea, ci si sanatatea, considerand ca cele doua au valoare reala numai impreuna. Veti afla in incaperile salonului nostru o adevarata sursa de regenerare, o oaza de liniste si relaxare, in care va veti elibera, cel putin momentan, de stres si va veti recapata tonusul si zambetul.

Suntem o echipa de profesionisti condusa de Doctor Cristina Bejan, medic primar de chirurgie plastica si estetica, iar deviza noastra este: binele clientilor este prioritar.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.ro

O persoana poate folosi un singur voucher personal , dar poate cumpara cate doreste pentru a le face cadou.

Pentru efectuarea procedurii este obligatorie programare telefonica pe baza codului de voucher.

Oferta este valabila doar pentru barbati.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Procedura este efectuata de medic primar in chirurgie plastica si estetica .

 

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Clinica Dr. Cristina Bejan

Clinica Dr. Cristina Bejan

website
Str. Amman Nr, 36, Sector 1
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter