Pachet 80 proceduri full summer body cu 399 lei in loc de 1690 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-76%
Pachet 80 proceduri full summer body cu 399 lei
Valoare Discount Castigi
1.690 LEI 76% 1.291 LEI

177 Oferte ramase

399 LEI
Cumpara!

123 Oferte cumparate

Descriere

Pachet 80 proceduri full summer body cu 399 lei in loc de 1690

Oferta include:

- 20 sedinte Fast Slim 15 min/sedinta

- 15 sedinte Presodrenaj 10 min/sedinta

- 15 sedinte Crioterapie 10 min/sedinta

- 12 sedinte Impachetari cald 15 min/sedinta

- 9 sedinte LipoLaser 15 min/sedinta

- 4 sedinte Cavitatie 10 min/sedinta

- 4 sedinte Vacuum 10 min/sedinta

- 1 sedinta masaj anticelulitic cu bambus 40 minute

 

LipoLaser: ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva, terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adios.

Impachetarile la tunel sau termocuverta: in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii. Sunt ideale pentru slabit, combaterea celulilei si vergeturilor.

Masaj aplicat local pe zonele afectate de celulita, in scopul de reducere a acesteia. Se face de obicei pe solduri, picioare, fese si abdomen. Pentru un efect mai bun, se recomanda folosirea unor uleiuri sau creme speciale.

Masajul se adreseaza persoanelor obosite, stresate, extenuate, agitate. Viata agitata ne face sa nu mai avem timp pentru suficienta destindere, recreare si odihna. Dupa o sedinta de masaj relaxant ai senzatia ca ai dormit o noapte intreaga, esti destins, corpul nu mai este asa greu, isi regasesti forta de a merge mai departe.

Cavitatia: numita si liposuctie virtuala, are foarte bune rezultate in slabirea localizata, tonifierea pielii si diminuarea tesutului adipos. Sunt utilizate unde cavitationale (unde acustice de joasa frecventa si intensitate mare) ce creaza un efect de vid in profunzimea pielii (se creeaza bule cavitationale) determinand dilatari si compresii ale celulelor grase si in final spargerea lor.

Presodrenaj: este un tratament corporal complementar celor descrise mai sus (si absolut necesar in cavitatie). Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.

Vacuumul: vizeaza in special eliminarea celulitei utilizand forta de suctiune pentru realizarea unui masaj ce dizloca nodulii celulitici.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

Program salon: Luni -  Vineri 10:00-21:00

Sambata 10:00-16:00.

Voucher valabil 30 de zile din momentul inceperii primei sedinte.

Pentru efectuarea sedintelor este obligatorie programare telefonica pe baza codului de voucher.

Reprogramarile se fac cu minim 24 de ore inainte, in caz contrar se considera sedinta efectuata.

Slim Center Vanidossa

Calea Dorobantilor Nr.140,et.2,ap.3, Sector 1, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Slim Center Vanidossa

Slim Center Vanidossa

website
Calea Dorobantilor Nr.140,et.2,ap.3, Sector 1
Bucuresti 010579
Romania

Abonare newsletter