Slabire si efect anticelulita cu 19 terapii: LipoLaser, Impachetari si Fast Slim cu 299 lei in loc de 770 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-61%

84 Oferte ramase

299 LEI
Cumpara!

16 Oferte cumparate

Descriere

Optiunea 1: Slabire si efect anticelulita cu 19 terapii: LipoLaser, Impachetari si Fast Slim cu 299 lei in loc de 770

Oferta include:

6 x LipoLaser (30 min/sed.)

3 x Impachetari la cald, la tunel cu raze infrarosii cu crema nutritiva Body Complex cu germeni de grau si samburi de struguri (40 min/sed.)

3 x Impachetari cu Criogel pentru fermitate, reducerea vergeturilor si reducerea laxitatii pielii

6 x Electrostimulare Fast Slim (15 min/sed.)

BONUS: 1 x Presoterapie (40 min.) + 1 x Detox-Spa (30 min.)

Optiunea 2: Pachet remodelare corporala cu 22 terapii anticelulita cu 399 lei in loc de 1000

Oferta include:

10 x LipoLaser (30 min/sed.)

10 x Electrostimulare (30 min/sed.)

2 x presoterapie (40 min/sed.)

LipoLaser: Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.  Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

Electrostimularea Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.

Presoterapia este un tratament corporal complementar terapiilor din pachet. Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.

Impachetarile la cald, la tunel cu raze infrarosii, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.

Impachetarea la rece produce o reactie interna care actioneaza asupra metabolismului celulelor adipoase accelerand arderea grasimilor, imbunatateste circulatia sangvina si are un efect decontractant, relaxand musculatura, elimina surplusul de apa retinut in corp. Sunt ideale pentru slabit, combaterea celulilei si vergeturilor.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur in nume personal.

Este necesare programare in prealabil.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Program: L-V 09:00-21:00 S 09:00-18:00

Dolly Salon Body & Face

Calea Vitan, nr. 119, bl. V21b, sc.3, ap 64, Sector 3, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 30.11.2022 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Dolly Salon Body & Face

Calea Vitan, nr. 119, bl.V21B, sc.3, parter, ap.64 Sector 3
Bucuresti 031283
Romania

Abonare newsletter