1 sedinta Tratament facial Total Beauty cu 99 lei in loc de 280 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-65%
Rejuvenare faciala cu tratament Total Beauty cu 99 lei
Valoare Discount Castigi
280 LEI 65% 181 LEI

50 Oferte ramase

99 LEI
Cumpara!

20 Oferte cumparate

Descriere

1 sedinta Tratament facial Total Beauty cu 99 lei in loc de 280

Oferta include:

- demachiere

- tonifiere

- microdermoabraziune cu particule de diamant

- electrostimulare faciala

- drenaj limfatic facial

- masaj facial cu Dermoled

- aplicare fiole si seruri cu elastina/ colagen/ acid hialuronic/ complex de vitamine/ anti aging/ hidratare/ complex fermitale/ complex lifting/ regenerare

- ultrasunete

- mezoterapie

- dermocrioforeza

- crema hydra-protect spf 50

Microdermabraziunea cu particule de diamant este unul dintre  tratamentele cheie in lupta impotriva ridurior si a inestetismelor faciale. Prin intermediul acestui procedeu se exfoliaza celulele moarte de la suprafata epidermei accelerandu-se astfel productia de colagen si elastina, petele pigmentare si cicatricile post acnee sunt eliminate si se reda stralucire si luminozitate tenului.

Electrostimularea faciala este recunoscuta ca fiind una dintre procedurile faciale cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta. Aceasta ajuta la reconturarea ovalului facial, la tonifierea musculaturii faciale, elimina barbia dubla, creaza un efect de lifting instant, ajuta la drenajul limfatic facial prin eliminarea toxinelor acumulate in straturile profunde ale dermului, elimina ridurile de expresie si atenueaza flaciditatea tegumentului.

Mezoterapia, supranumita si „lifting nechirurgical”, reprezinta o procedura prin care sunt introduse in derm 95% din componentele serurilor si fiolelor utilizate. Astfel, ridurile sunt umplude din interior, creste productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si la hidratarea tesuturilor.

Ultrasunetele actioneza in trei directii, prin actiune termica, mecanica si chimica. Complexitatea acestui tratament duce la refacerea corsetului de colagen, la stimularea productiei de acid hialuronic, si mai mult, tonifica si reda luminozitate tenurilor dezhidratate si lipsite de stralucire.    

Dermocrioforeza foloseste temperaturi scazute pentru decongestionarea tenului senzibilizat si pentru redarea tonusului si fermitatii pielii. Are efect antibacterian si efect de termoreglare a tesutului.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi un singur voucher personal, oricate pentru cadou.

 Este necesara programare telefonica dupa cumpararea voucherului.

Reprogramarea se face cu 24 de ore inainte in caz contrar sedinta se considera efectuata.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie sau format electronic.

Millennium Beauty Lounge

Bd. Theodor Pallady nr 3, bloc X1,scara B, apt. 46, interfon 46C, sector 3, Bucuresti.

Voucherul este valabil pana la: 30.09.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Millennium Beauty Lounge

Bd. Theodor Pallady nr 3, bloc X1,scara B, apt. 46, interfon 46C, sector 3
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter