300 Lei pentru 2 sedinte Microneedling cu Dermapen - fata - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-70%
300 Lei pentru 2 sedinte Microneedling cu Dermapen - fata
Valoare Discount Castigi
1.000 LEI 70% 700 LEI

36 Oferte ramase

300 LEI
Cumpara!

14 Oferte cumparate

Descriere

Microneedeling cu dermapen- cel eficient tratament in domeniul cosmetic si medical, cu efecte garantate si pe termen lung: scapa de riduri, de cicatrici post acneice, de petele pigmentate si chiar de vergeturi!

 

Frecventa: pentru un rezultat de durata se recomanda un numar de sedinte intre 4-6 la interval de 2-3 saptamani.

 

1200 Lei 349 Lei pentru 3 sedinte Microneedling cu Dermapen - corp, 1 zona

1500 Lei 299 Lei pentru 3 sedinte Microneedling cu Dermapen - fata

1000 Lei 300 Lei pentru 2 sedinte Microneedling cu Dermapen - fata

400 Lei 125 Lei pentru 1 sedinta Microneedling cu Dermapen - corp, 1 zona

 

 

DERMAPEN  este un dispozitiv bazat pe o tehnologie de ultima ora cu care se pot trata cu succes urmatoarele probleme ale tegumentului:

 

✅tratamentul ridurilor,

✅tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri,

✅pielea imbatranita si afectata de soare;

✅ridurile faciale si din decolteu;

✅hiperpigmentare /probleme de pigmentatie,

✅tratamentul vergeturilor,

✅pori dilatati,

✅stimularea cresterii parului (alopecii),

✅anumite forme de rozacee,

✅anti-ageing

Etapele:

1. Demachiere

2. Tonifiere

3. Realizare tratament cu Dermapen

4. Aplicare serum profesional specific tipului de ten

5. Aplicare masca calmanta profesionala

6. Aplicare crema de final cu protectie spf

 

Durata tratament: 30 min/sed

 

Cum functioneaza sistemul cu micro-needeling Dermapen?

Dermapen tilizeaza cartuse cu ace sterile, individuale pentru siguranta optima a fiecarui pacient. Datorita sistemului vibrator pe verticala, acele penetreaza vertical pielea la adancimi ajustabile, generand micro canale si stimuland capacitatea naturala de vindecare a organismului prin productia de colagen si elastina .

Principiul este asemanator cu cel al laserului CO2 fractionat spre deosebire de acesta putand fi efectuat pentru orice fototip cutanat

Inovatiile aduse de Dermapen in tratamentele tegumentului/ pielii

  • - Tratamente personalizate prin functia de ajustare a lungimii acelor in functie de afectiune (cicatrici postacneice adanci sau fibroase), precum si in functie de aria tratata (periocular).
  • - Tratamente fara substante chimice, cu vindecare rapida si cu perioada scurta de recuperare.
  • - Regenerare celulara accelerata prin faptul ca se faciliteaza penetrarea serumurilor bogate in factori de crestere sau in aminoacizi ce stimuleaza fibroblastele (celulele cheie din derm care sintetizeaza colagen) si hranesc celulele de la nivelul dermului stimuland astfel regenerarea tisulara.
  • - Datorita sistemului folosit, absorbtia sustantelor active poate sa creasca cu pana la 3000%, comparativ cu aplicarea traditionala.
  • - „Daunele” produse de ace sunt minime, fara sa afecteze partea sanatoasa a tegumenului, lucru care nu se poate spune despre alte tehnici de refacere a suprafetii pielii (laser, peeling chimic, etc.).


Cum functioneaza terapia microneedeling

Terapia cu microace se bazeaza pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul dumneavoastra, reactioneaza la introducerea acelor la fel cum reactioneaza la orice alt obiect care penetreaza pielea. Introducerea de ace chrirugicale foarte subtiri este perceputa de nervii receptori ai pielii ca un stimul.

Acele sunt atat de fine, incat ranirea pielii este nedetectabila – epidermul ramane cvasi intact.

In timp ce la rollerul dermatologic, acele formau o plaga in forma de V datorita rotirii rolei , in cazul Dermapen acele penetreaza tegumentul strict perpendicular,uniform, prin miscari rapide vibratorii, orificiul inchizandu-se aproape instant. Astfel , vindecarae este mult mai rapida comparativ cu sistemele clasice.

In schimb, acest stimul nervos transformat in semnale electrice declanseaza un proces de vindecare in „cascada”.

Celulele pielii din jurul canalului format prin intepare elibereaza factori de crestere pentru celulele nediferentiate care se inmultesc si formeaza noi celule, fibroblastii. Sarcina fibroblastilor este de a migra catre leziune pentru a o vindeca (a inchide rana, de a o repara cu fibre de colagen si elastina).

Canalele produse prin intepare se inchid foarte repede, in termen de 1-2 ore, nefiind necesare interventii speciale.

Transformarea celulelor nediferentiate in celule necesare vindecarii este un proces automat, ca un drum cu sens unic, misiunea finala a procesului este de a forma noi fibre de colagen care se vor integra intre fibrele de colagen existente in dermul superior si care vor „umple” cicatricile atrofice.

Efectul se cumuleaza si se formeaza un nou strat de colagen, proces numit neocolagenogeneza.

Celulele endoteliale care captusesc pe interior vasele de sange (mai ales cele din capilare) sunt stimulate sa se inmulteasca ceea ce duce la formarea de noi vase capilare care vor transporta mai mult sange in piele pentru o mai buna oxigenare si hranire a acesteia. Acest proces se numeste neoangiogeneza.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Valabilitate voucher: cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile! Ulterior, valabilitatea o vei stabili impreuna cu salonul in functie de numarul de sedinte cumparat.

Salonul isi rezerva dreptul de a organiza programarile in functie de disponibilitatea sa.

Salonul este destinat exclusiv femeilor.

Program:
Luni - Sambata: 10:00 - 21:00

Voucherul este valabil pana la: 31.08.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Perfect Woman Salon

Perfect Woman Salon

Str Tineretului 31A ( Militari Residence)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter