EPILARE DEFINITIVA TOTALA (INTREG CORPUL) 1 SEDINTA CU 250 LEI IN LOC DE 500 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%
EPILARE DEFINITIVA TOTALA (INTREG CORPUL) 1 SEDINTA CU 250 LEI
Valoare Discount Castigi
500 LEI 50% 250 LEI

88 Oferte ramase

250 LEI
Cumpara!

12 Oferte cumparate

Descriere

EPILARE DEFINITIVA TOTALA (INTREG CORPUL) 1 SEDINTA cu 250 lei in loc de 500

CUPRINDE: AXILA, INGHINAL, INTERFESIERI, BRATE TOTAL, PICIOARE TOTAL, O ZONA A FETEI

Laserul SHR (Super Hair Removal) acumulează experiența din tehnologia IPL, două sisteme într-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuală. Cu această metodă revoluționară se îndepărtează atât părul subțire, cât și deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai ține cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricând, clienta/clientul hotărăște când începe epilarea, că este vara-soare sau iarnă, în orice anotimp se poate practica epilarea SHR.

PROCEDURA

Părul se rade cu o zi înainte de epilare, iar după epilarea definitivă în următoarele zile, săptămâni cad bulbi de păr distrofiat, care nu se mai refac niciodată. Numai părul care se află în fază de creștere poate fi cu succes epilat. Este indicat să nu se epileze cu ceară în ultimele 3 săptămâni.

Se protejează ochii cu ochelari speciali și se aplică un strat subțire de ultragel pe suprafața de epilat. Pacientul simte o senzaţie caldă, însă tratamentul este fără dureri si fără efecte secundare.

Pentru o epilare definitivă, se recomandă 6-8 ședințe la un interval aproximativ de 4 săptămâni. Repetarea terapiei la aproximativ o lună este necesară pentru a prinde firul de păr în faza de creștere. Cu toate că este denumită epilare definitivă, aceasta  necesită după terminarea ședințelor câte o ședință anuală de întreținere, deoarece chiar dacă este o procedură extrem de valoroasă, cu rezultate excelente, cu distrucția a peste 90-95% dintre foliculii piloși și cu efect de durabilitate în timp, poate exista o reapariție, în procent extrem de mic, al firelor de păr.

POST-PROCEDURA

Datorită tehnologiei eficiente de răcire și a modului de lucru în mișcare, cu eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului și protecția maximală a epidermului, reacțiile post procedură și apariția de arsură/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aprope spre dispariția acestora, rarele situații de reacții adverse sunt apărute în contextul nerespecării indicațiilor și a ignorării contextului medical al pacientului.

NU există restricții postprocedură deoarece epidermul este respectat în integritatea sa.

CONTRAINDICATII

Protejarea si evitarea leziunilor cutanate (de exemplu: alunițe) în timpul procedurilor este foarte importantă.  De aceea nu se realizează proceduri de epilare definitivă la femei însarcinate sau care alăpteaza și  la pacienții cu un istoric  de neoplazii.

Am înţeles contraindicaţiile tratamentului cu laser SHR si nu mă aflu în nici una din aceste situații:

sarcină

alaptare

medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi (Sotret, Roaccutane), Tetraciclină, Doxiciclină, antimalarice)

boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)

epilepsie

leziuni traumatice la nivelul pielii, cancer.

Pentru obţinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinţe efectuate la interval cuprins intre 4-6 săptămâni. Ţinând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obţinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanţie a efectului definitiv al tratamentului prin laser SHR.

Nu ştiu să fiu suferind de nici una dintre afecţiunile contraindicate de tratamentul prin laser SHR şi nu sunt sub tratament cu medicamentele contraindicate.

DermEpil este un salon ce iti ofera servcii de epilare definitiva SHR, indepartare tatuaje cu laser, eliminare capilare sparte, intretinere faciala.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate folosi un singur voucher personal, insa poate cumpara mai multe pentru a le face cadou.

Este necesara programare in prealabil.

Program: L-S: 09:00-21:00

DermEpil

Strada Intrarea Paulis, nr. 4, Sector 6, Militari (in spatele Policlinicii Polimed

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

DermEpil

DermEpil

website
Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Sector 6
Bucuresti 062212
Romania

Abonare newsletter