1 sedinta epilare defintiva FULL BODY cu Dioda Laser cu 199 in loc de 500 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-60%

41 Oferte ramase

199 LEI
Cumpara!

9 Oferte cumparate

Descriere

Epilare definitiva cu unul dintre cele mai performante aparate DIODA cu 3 lungimi de unda, 808, Alexandrit si Yang, care actioneaza simultan. Aparat mai eficient, mai performant cu 0 durere si rezultat de la prima sedinta

Optiuni disponibile: 

 • - 1 sedinta epilare definitiva Mustata cu Dioda Laser cu 19 lei in loc de 100
 • - 3 sedinte  epilare definitiva Mustata cu Dioda Laser cu 99 lei in loc de 300
 • - 1 sedinta epilare defintiva FULL BODY cu Dioda Laser cu 199 in loc de 500 lei
 • - 1 sedinta epilare definitiva (Inghinal total+ interfesier + axila) cu Dioda Laser cu  99 lei in loc de 300 lei
 • - 1 sedinta epilare definitiva (Picioare lung + axila) cu Dioda Laser cu 149 lei in loc de 300 lei
 • - 7 sedinte epilare defintiva FULL BODY cu Dioda Laser cu 1999 in loc de 4000 lei
 • - 12 sedinte epilare defintiva FULL BODY cu Dioda Laser cu 2999 in loc de 6000 - recomandat pentru par inchis la culoare, racadacina puternica, pilozitate crescuta
 • - 12 sedinte epilare defintiva MEGA FULL BODY cu Dioda Laser cu 3999 in loc de 8000 ( absolut toate partile corpului, inclusiv fese, abdomen, spate, perciuni, barbie) 

 

Ce este tratamentul de epilare cu Laser Dioda TOTULPERFECT?

Acest tratament de epilare definitiva cu LASER Dioda este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare.

Cui i se adreseaza tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda se adreseaza tuturor persoanelor adulte, femei si barbati, care isi doresc sa elimine definitiv parul din anumite zone ale corpului sau de pe fata.

 

Exista contraindicatii ale epilarii cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser.

Aceste situatii se refera la:

Perioada sarcinii si a alaptarii

Existenta unor infectii la nivelul pie li sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje

Prezenta unei boli oncologice

 

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.

Echipamentul ultraperformant functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur.

In cat timp se vad rezultatele? Cate sedinte sunt necesare?

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (crestere), catagen (repaus) si telogen (cadere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.

In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 3 si 6 sedinte, la un interval de 4-6 saptamani.

 

Cat dureaza o sedinta?

In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axilei), pana la 60 – 90 minute (intregul corp).

Ce precautii sunt necesare inaintea epilarii cu laser dioda?

Premergator inceperii procedurilor de epilare definitiva cu laser dioda e necesar sa:

Evitati ceara sau aparatul electric de epilat cu circa 4 saptamani inainte;

Radeti cu lama parul din zonele ce urmeaza a fi tratate;

Faceti o pauza de la expunerea prelungita la soare, iar sedintele la solar trebuie evitate cu minimum 3 zile inainte si dupa tratamentul cu laser.

 

Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.

Ce simti in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laserul dioda este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire, Crystal freeze, ce porneste din varful aplicatorului si reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta.

 

Ce zone se pot epila cu laser dioda ?

Dispozitivul de epilare laser dioda poate ataca orice zona afectata de pilozitate:

 • - axila
 • - mustata
 • - barba
 • - inghinal
 • - linie bikini
 • - interfesier
 • - brate
 • - picioare
 • - abdomen
 • - spate

755nm – Lungimea de undă, care oferă un grad foarte ridicat de absorbție a energiei. Este extrem de potrivită pentru părul mai fin și mai deschis la culoare.

808nm – Cea mai larg răspândită lungime de undă de lucru. Este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicată pe toate zonele acoperite cu păr.

1064nm – O soluție perfectă pentru tipurile de piele mai închise la culoare. Este foarte eficient în tratarea zonelor cu păr localizat în profunzime, cum ar fi scalpul, axile și zona inghinală.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

O persoana poate folosi un singur voucher pentru sine, dar poate sa achizitioneze oricate sa faca cadou

Valabilitate voucher: cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile! Ulterior, valabilitatea o vei stabili impreuna cu salonul in functie de numarul de sedinte cumparat.

Salonul isi rezerva dreptul de a organiza programarile in functie de disponibilitatea sa.

Salonul este destinat exclusiv femeilor.

Program:
Luni - Sambata: 10:00 - 21:00

Voucherul este valabil pana la: 31.12.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Perfect Woman Salon

Perfect Woman Salon

Str Tineretului 31A ( Militari Residence)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter