Lipoliza injectabila fara ac pentru abdomen complet sau brate sau picioare cu 350 lei in loc de 800 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-56%

25 Oferte ramase

350 LEI
Cumpara!

25 Oferte cumparate

Descriere

Lipoliza injectabila fara ac- topeste definitiv grasimea de pe gusa, abdomen, brate, picioare. Scapa de pana la- 15 cm de pe abomen dupa doar 1 sedinta

 

Optiunea 1 - Lipoliza injectabila fara ac pentru gusa cu 350 lei in loc de 700

Optiunea 2 - Lipoliza injectabila fara ac pentru abdomen complet sau brate sau picioare cu 350 lei in loc de 800

 

Lipoliza este o procedura prin intermediul careia este introdusa la 3-4 cm in stratul adipos o substanta speciala cu rol de topire a adipocitelor. Acestea sunt eliminate in decurs de 2-3 saptamani prin drenaj limfatic.

Substanta cu rol de ardere a depozitelor adipoase este compusa din fosfatidicolina si deoxicolat de sodiu.

Efectele procedurii sunt uimitoare si nu pot fi atinse la un astfel de nivel cu orice procedura de remodelare corporala. Procedurile de remodelare corporala pot imbunatati procesul si grabi procesul de slabire, mai ales acolo unde este nevoie a se elimina un tesut adipos ridicat.

Aceasta procedura topeste grasimea, fara ca pielea sa se lase sau sa isi piarda tonusul. Mai mult ajuta si la elasticitatea pielii. Daca scopul este doar de a ridica pielea flasca se recomanda absominoplastia cu plasma pen.

Procedura poate sa aiba rezultatul unei liposuctii abdominale. In functie de rezultatul dorit se poate face o singura sedinta sau pana la 4 sedinte. Slabirea este una localizata si eliminarea grasimii este una naturala

Procedura este facuta cu hyaluron pen in cabinet cosmetic. Nu necesita timp de recuperare.

Durata 1 ora

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.


Valabilitate voucher: cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile! Ulterior, valabilitatea o vei stabili impreuna cu salonul in functie de numarul de sedinte cumparat.

Salonul isi rezerva dreptul de a organiza programarile in functie de disponibilitatea sa.

Salonul este destinat exclusiv femeilor.

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Perfect Woman Centrum

Perfect Woman Centrum

Str Tineretului 31A ( Militari Residence)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter