2 sedinte InfraShape Horizontal 30" + 2 RollShape 36" cu 160 lei in loc de 240 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-33%

43 Oferte ramase

160 LEI
Cumpara!

7 Oferte cumparate

Descriere

Masaj anticelulitic cu Rollshape (2 sedinte x 36 min) + Remodelare și fitness cu Infrashape Horizontal (2 sedinte x 30 min) cu 160 lei

 

Masaj anticelulitic cu Rollshape

 • ✔️ Rollshape Rollmassage combină într-un singur aparat efectele benefice ale masajului limfatic cu funcțiile de infraroșu, cromoterapie, ionizare a aerului și terapie cu colagen.
 • ✔️Lămpile cu infraroșu încălzesc țesutul adipos și ajută rolele să descompună umflăturile de grăsime care s-au acumulat sub piele, facilitând sistemul limfatic pentru a le expulza din organism, alături de alte substanțe nocive.
 • ✔️Rollshape este un aliat valoros în lupta împotriva țesutului adipos inutil și a tensiunilor cauzate de stres, vă ajută să scăpați de celulită, fac corpul mai ferm și modelează silueta. Dispozitivul stimulează sistemul limfatic, eliminând în același timp toxinele din organism.

 

Beneficiile obținute:

 • ✔️Eliminarea celulitei

Sub acțiunea razelor infraroșii care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii și eliminarea inesteticului aspect de coajă de portocală.

 • ✔️Îmbunătățirea circulației sanguine

Încalzirea prin undele infraroșii ajută la creșterea volumului vaselor sangvine, astfel putem elimina cantități mari de toxine depozitate în diverse straturi ale pielii.

 • ✔️Îmbunătațirea tonusului pielii prin stimularea producerii de colagen

Prin tratamentul cu Rollshape, colagenul este stimulat de undele de lumină, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i un aspect fin, plăcut. De asemenea, este stimulată și producerea de elastină, cea care dă pielii elasticitatea.

 

Cum funcționează Rollshape ?

Rollshape este un dispozitiv de masaj modern, complex și eficient în reducerea celulitei. Este singurul dispozitiv de pe piață care include atât de multe funcții și te scapă de celulită în doar câteva ședințe. Rollshape este cea mai avansată metodă de remodelare corporală, care include funcțiile:

 • - Masajul cu role tonifiază
 • - Cromoterapia echilibrează
 • - Razele infraroșii detoxifică

 

Remodelare și fitness cu Infrashape Horizontal

Maximizați eficacitatea exercițiilor cu bicicleta într-o capsulă închisă.

Bicicleta Infrashape Horizontal este o capsulă revoluționară care maximizează eficiența antrenamentului pe o bicicletă staționară.

Eficiența exercițiului este optimizată datorită poziției orizontale luate de utilizator, precum și datorită efectelor suplimentare sub formă de infraroșu, presiune negativă sau funcții suplimentare precum aromaterapie, colorterapie, colagen sau drenaj limfatic. Infrashape Horizontal accelerează timpul pentru atingerea obiectivelor.

Cum funcționează Infrashape ?

Infrashape combină pedalatul din poziție orizontală, cu acțiunea razelor infraroșii și a lămpilor cu colagen. Tratamentul se face într-un scaun special creat să mențină postura optima și să utilizeze grupele potrivite de mușchi.

Infrashape este un tratament pe care îl poți face toată viața pentru ca îmbină exercițiul fizic cu acțiunea razelor infraroșii care contribuie la eliminarea țesutului adipos prin transformarea lui în energie. Se produce astfel o curățare a organismului de toxinele pe care le luăm zilnic din apă, din aer și din alimente. Infrashape ajută organismul să neutralizeze aceste toxine ceea ce, pe termen lung, înseamnă mai puține afecțiuni.

 

O mulțime de funcții suplimentare combinate în Infrashape Horizontal:

 • ✔️Aromaterapie .Stimulează sistemul imunitar al organismului să funcționeze și îi restabilește echilibrul natural. Utilizarea uleiurilor esențiale selectate corespunzător susține: regenerarea epidermei, reînnoirea biologică a organismului, combaterea infecțiilor, circulația și oxigenarea sângelui.
 • ✔️Drenaj limfatic. Îmbunătățește fluxul limfei în sistemul limfatic. Este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru edem. Drenajul limfatic îmbunătățește transportul sărurilor minerale și al apei și susține procesele imunitare.
 • ✔️Lampă cu colagen. Simularea activității celulare a pielii prin intermediul luminii roșii cu o lungime de undă selectată corespunzător Lumina pătrunde adânc în piele și stimulează suplimentar procesele de auto-vindecare și reconstrucție. În acest fel, se accelerează vindecarea rănilor și dispariția cicatricilor. Procesul de imbatranire al pielii incetineste si el – fibrele de colagen si elastina sunt reconstruite.
 • ✔️Cromoterapie. Bazat pe utilizarea culorilor selectate corespunzător care afectează funcționarea organismului. O culoare specifică a luminii stimulează creierul la reacții hormonale specifice, iar hormonii produși în glande sunt transmiși prin fluxul sanguin către organele interne, activându-le și reglându-le activitatea. Cromoterapia crește imunitatea, oferă energie suplimentară, restabilește echilibrul organismului, calmează și crește nivelul general de satisfacție.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

 

Program:

Luni – Vineri – 11:00-19:00

Sâmbătă – 12:00 – 16:00

Voucherul este valabil pana la: 31.05.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Bodylicious

Calea 13 septembrie , nr 162 et 4
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter