Acces 2 persoane la Indiana Jones cu 120 lei in loc de 160 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-25%
Indiana Jones – Drumul spre Egipt evadeaza cu 120 lei
Valoare Discount Castigi
160 LEI 25% 40 LEI

129 Oferte ramase

120 LEI
Cumpara!

21 Oferte cumparate

Descriere

Optiunea 1:  Acces 2 persoane la Indiana Jones cu 120 lei in loc de 160

Optiunea 2:  Acces 3 persoane la Indiana Jones cu 160 lei in loc de 200

Optiunea 3:  Acces 4 persoane la Indiana Jones cu 180 lei in loc de 240

Optiunea 4:  Acces 5 persoane la Indiana Jones cu 230 lei in loc de 280

Optiunea 5:  Acces 6 persoane la Indiana Jones cu 250 lei in loc de 320

Dr. Henry Walton „Indiana” Jones, Jr. are nevoie de ajutorul vostru! In timpul unor săpături arheologice a descoperit un artefact însoțit de un avertisment care spune „returnați toate cele trei artefacte in mormântul Cleopatrei de unde au fost furate sau întreaga omenire va suferi consecințele !”, Astfel v-a ales pe voi sa-l ajutați sa recupereze celelalte doua artefacte pierdute. Ați luat urma celui de al doilea artefact care se afla în mâinile unui contrabandist ce se ascunde în jungla sud- americană dar, din păcate, acesta v-a capturat si este momentul sa evadați și sa va continuați vânătoarea de comori pentru a salva omenirea.Va treziti in mijlocul junglei, legati la maini si primul indiciu se afla pe scoarta unui copac…

Ce este “escape room”?

In momentul de fata jocurile de tipul „escape room” sunt printre cele mai cautate atractii in marile orase ale lumii si, in ultimul an, au cunoscut o crestere spectaculoasa a popularitatii in Bucuresti, cat si in toata tara.Dupa cum sugereaza si numele, “Escape room” este un joc de societate, prin care participantii accepta provocarea de a fi inchisi intr-o camera tematica alaturi de prieteni / colegi cu scopul de a reusi sa evadeze intr-un interval determinat de timp (cel mai adesea 60 min). Evadarea presupune ca jucatorii sa rezolve o serie de puzzle-uri, dileme si provocari intelectuale, lucrand in echipa.Fiecare camera de evadare are in spate o poveste care ne ajuta sa transpunem mai usor jucatorii in alta “realitate”. Astfel, echipele de 2 pana la 6 oameni trebuie sa colaboreze si sa comunice pentru a descoperi indiciile din camera respectiva pentru a rezolva puzzle-urile si ghicitorile existente. Este important ca jucatorii sa-si foloseasca spiritul de observatie, logica si imaginatia, sa se bazeze pe cunostintele, intuitia si logica fiecaruia, pentru a avansa pe firul povestii si a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare consta in atingerea obiectivul final: sa gaseasca cheia ce deschide usa camerei (care poate sa nu fie o cheie fizica) si sa evadeze din camera intr-un interval de timp cat mai scurt, dar nu in mai mult de 60 de minute..

Locked In – Escape Rooms Bucuresti: are unele dintre cele mai populare jocuri „escape room” din Bucuresti, drept dovada stau articolele (nesponsorizate) de pe site-uri de specialitate, miile de fani si review-urile de pe reteaua de socializare Facebook , review-urile de pe Tripadvisor si nu numai. Daca doriti un mod inedit de a va petrece timpul liber alaturi de prieteni si, in acelasi timp, sa va puneti la incercare inteligenta, ingeniozitatea si imaginatia, Locked In este o solutie in acest sens.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste.

Programarea se efectueaza dupa cumpararea voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Locked In Escape Rooms Bucuresti

Str. Culmea Veche Nr. 12, Sector 3, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Locked In Escape Rooms Bucuresti

Locked In Escape Rooms Bucuresti

website
Str. Culmea Veche nr 12, Sector 3
Bucuresti 030167
Romania

Abonare newsletter