Pachet special Barbati: 6 sedinte Masaj Sportiv (20'/sed.) + 6 sedinte Masaj de Relaxare (20'/sed.) + 6 sedinte de Masaj Facial (10'/sed.) cu 400 lei in loc de 600 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-33%

Descriere

O pauză de relaxare și revigorare, dedicată bărbatului modern!

Pachet special Barbati: 6 sedinte Masaj Sportiv (20'/sed.) + 6 sedinte Masaj de Relaxare (20'/sed.) + 6 sedinte de Masaj Facial (10'/sed.) cu 400 lei in loc de 600

Masajul sportiv realizat prin tehnici speciale de catre maseuri cu experienta, are rezultate extrem de bune in remodelarea corporala, detensionarea musculaturii si imbunatatirea circulatiei sangvine. De asemenea, masajul sportiv este benefic si pentru inlaturarea oboselii, ajuta la recuperarea post operatorie si grabeste vindecarea diverselor leziuni.

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.

Masajul facial are rolul de a relaxa acești mușchi și de a reduce aspectul liniilor fine și ridurilor, îmbunătățind aspectul general al pielii.

Optim Therapy vine in intimpinarea starii tale de bine. Scopul echipei de terapeuti profesionisti este ca tu sa-ti recapeti sanatatea si energia!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte.

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

*Poti utiliza 1 singur voucher din fiecare categorie Masaj/ Epilat/ Extensii sau Laminare gene/Tratamente Faciale, insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesara programare telefonica dupa achizitionarea voucherului.

Clientii au dreptul la o singura reprogramare, fara penalizari.

Daca intervine a doua reprogramare / anulare (cu mai putin de 48 ore fata de ora programarii), sedinta se va considera efectuata, iar contravaluarea serviciului nu mai poate fi returnata.

Program: L-V 08:00-21:00 S: 08:00-16:00

Toate tipurile de masaj sunt efectuate de personal calificat si cu experienta.

OPTIM THERAPY

Bd.Gheorghe Sincai nr. 15, bloc 5A, scara 3, apartament 67. Sector 4, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Optim Therapy

Optim Therapy

website
Bd.Gheorghe Sincai nr. 15, bloc 5A, scara 3, apartament 67. Sector 4
Bucuresti 040314
Romania

Abonare newsletter