4 sedinte Tratament facial Microneedling cu Dermapen4 cu 590 lei in loc de 1400 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-58%

40 Oferte ramase

590 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

Cicatrici acnee, pete, pori dilatati, riduri? Rezolva problemele tenului cu Dermapen 4 - cel mai avansat tratament de Micorneedling!

4 sedinte Tratament facial Microneedling cu Dermapen4 cu 590 lei in loc de 1400

Dermapen 4 realizeaza milioane de micro-canale prin intepaturi controlate digital cu niste ace extrem de subtiri .

Se declanseaza raspunsul natural al de auto-regenerare a pielii, cu inductie de colagen si elastina

Dermapen 4 este descoperirea deceniului, care utilizează cea mai avansată tehnologie de tratament cu  micro-ace pentru a străpunge pielea. Dermapen 4 glisează pe țesut (mezoterapie), creând milioane de canale fine, cu până la 104% mai rapid decât alte dispozitive cu micro-ace. Aceste canale pot transporta mai mult cu până la 80% substanțe nutritive.

În urma acestui tratament, organismul nostru declanșează un proces natural de reparare.

Rezultatul tratamentului Dermapen 4 – mezoterapie este o producție crescută de colagen și elastină, care reînnoiește și reface pielea indiferent de zona tratată. Dermapen 4 poate fi utilizat cu succes pentru zone greu accesibile, cum ar fi în jurul ochilor, pleoape, buze, nas, lobii urechii, gâtul și decolteul.

Dermapen reprezintă cel mai avansat și accesibil dispozitiv ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile și petele solare. Fie că vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre îmbunătățirea calității pielii, riduri, pori dilatati, pete solare și chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen.

Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale, acneei sau petelor pigmentare. Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.

Care sunt indicatiile dupa injectare?

Dupa procedura pacienta va prezenta roșeață și umflare ușoară într-un mod similar cu arsurile solare timp de 6-48 de ore și de asemenea pot fi puncte minime de sângerare sau vânătaie

Reacția inflamatorie a pielii este extrem de scurta și se modifica în mod semnificativ în termen de cateva ore, de la roseata, la roz, deoarece microinjectiile produse de ace se inchid in 2-3 ore dupa procedura

Este permis machiajul a doua zi. Într-o săptămână veți observa că pielea este mai fina si mai luminoasa iar ridurile si cicatricile s-au micsorat vizibil. Efectele definitive apar la 2-3 luni de la procedura.

Cat dureaza efectul?

In functie de necesitatea pielii dvs, vom recomanda intre 4-6 sedinte la un interval de 10-14 zile pentru rezultate vizibile. Puteti repeta tratamentul o data pe an pentru intretinerea rezultatelor. Pentru corectia cicatricilor post-acneice si pentru reducerea celulitei si grasimilor localizare, numarul minim de sedinte necesare este de 6.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Poti achizitiona oricate vouchere doresti.

Program: Luni - Vineri: 12:00- 21:00 Sambata: 9:00- 17:00

 

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Bella Esthetique

Bella Esthetique

website
Calea Dudesti Nr. 198 A, et. 1, Ap 1, Sector 3
Bucuresti 032531
Romania

Abonare newsletter