Kaya Deep Tissue – masaj profund (50’ sedinta) cu 133 lei in loc de 190 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-30%

33 Oferte ramase

133 LEI
Cumpara!

17 Oferte cumparate

Descriere

Kaya Deep Tissue – masaj profund (50’ sedinta) cu 133 lei in loc de 190

Masajul Deep Tissue este un tip de masaj care țintește masa musculară și țesutul conjunctiv (fascia) în profunzime, cu scopul de a detensiona și a reda mobilitatea întregului corp. Contracturile musculare împiedică alimentarea cu nutrienți și oxigen, cauzând inflamația și permițând acumularea de toxine în țesuturi.

 

Optiunea 1: Kaya Deep Tissue – masaj profund (50’ sedinta) cu 133 lei in loc de 190

Optiunea 2: Masaj reechilibrant – mix de tehnici 50’ sedinta (masaj ayurvedic indian, lomi lomi, deep tissue, limfatic) cu 133 lei in loc de 190

Optiunea 3: Kaya Deep Tissue – masaj profund (50’ sedinta) + tratament facial de curatare (20’sedinta) + masaj Zen al scalpului (60' sedinta) cu 308 in loc de 440

 

Cui se adreseaza masajul Deep Tissue?

Spre deosebire de masajul clasic, care este folosit pentru relaxare, masajul deep tissue se concentreaza pe o anumite problema, cum ar fi:

  • - Tensiunea Musculara;
  • - Durerea cronica de spate;
  • - Mobilitatea limitata;
  • - Recuperarea de leziuni (de exemplu: sport, supraefort muscular sau dupa operatii);
  • - Spasmele musculare.

Este una dintre cele mai utile terapii pentru tratarea  contracturilor musculare, a torticolisului, dureri de ceafa,torace sau articulatii. De asemenea, masajul Deep Tissue este o metoda de recuperare eficienta in cazul febrei musculare, dar are si nenumarate avantaje si daca este facut inainte de antrenament.

Manevrele folosite în masajul Deep tissue sunt asemănătoare masajului suedez cu mențiunea că presiunea este mai mare (dar reglabilă în funcție de gradul de sensibilitate) și prin folosirea antebrațelor sau a coatelor ca metodă de acces în punctele de contractură.

În masajul deep tissue, terapeutul trebuie să găsească modalitatea ideală de a crește presiunea până la un punct maxim acceptabil, iar presiunea trebuie menținută constantă pe durata desfășurării terapiei.

După etapele de introducere, terapeutul execută manevre cu degetele și policele, pumnii, antebrațele și coatele, utilizând și forme de stretching și gimnastică pasivă în 20% din durata terapiei.

Prin masaj ayurvedic, se pot trata: artritele, reumatismele, neuroastenia, probleme legate de tensiunea arteriala (tahicardie sau bradicardie), sciatica, paralizii temporare, insomnie.

Nu exista persoana care sa nu se poata bucura de lomi-lomi. Este un masaj perfect pentru orice varsta si orice sex.

 

In general, persoanele vizate de aceasta tehnica de masaj sunt cele care au frecvent dureri de umeri, ceafa sau spate, se confrunta cu insomnii sau cu depresii.

Masajul va fi efectuat de noua noastra colega, Rosa din Filipine. Este specialist in masaje asiatice. Unturile de corp si uleiurile pe care le folosim sunt produse la Paris si se regasesc in cele mai faimoase SPA-uri din lume.

 

Contraindicațiile masajului deep tissue:

Intervenții chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenție chirurgicală, purtarea unor tije metalice, răni deschise, boli de piele, boli cardiace grave, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti folosi un voucher pentru tine din fiecare categorie (Masaj, Tratamente Faciale, Tratamente Corporale, Epilare etc), insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Oferta este destinata atat doamnelor cat si domnilor.

Program: Luni-Vineri 11:00 - 19:00 

Feminity Salon

Str. Verzisori nr. 37, Sector 4, Bucuresti (aproape de statiile de Metrou: Tineretului si Timpuri Noi.

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Feminity Beauty Concept by Mihaela Tiu

Feminity Beauty Concept by Mihaela Tiu

Str. Verzișori nr 37, sector 4
Bucuresti 040301
Romania

Abonare newsletter