Tratament GONARTROZA prin infiltratii cu colagen Guna (ambii genunchi sau glezne) Prima Sedinta cu 600 lei in loc de 1500 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-60%

35 Oferte ramase

600 LEI
Cumpara!

15 Oferte cumparate

Descriere

GONARTROZA Tratament prin Infiltratii cu colagen Guna! Tratamentul este noninvaziv, nedureros, fara complicatii si cu efect pe termen lung!

Gonartroza este o efectiune cronica a genunchilor caracterizata prin durere si disconfort.

Pentru cele mai bune rezultatele, este nevoie de tratarea ambilor genunchi simultan. Prin injectare se obtine fluidizarea articulatiilor, iar prin injectarea bilaterala se mentine echilibrul posturii si sanatatea articulatiilor.

Membrele superioare pot fi tratate punctual (doar membrul care este in suferinta)!

Frecventa tratamentului este de 2 sedinte consecutive efectuate la 1 luna diferenta. Tratamentul se poate repeta la 6 luni in functie de nevoie.

Optiunea 1: Tratament GONARTROZA prin infiltratii cu colagen Guna (ambii genunchi sau glezne) Prima Sedinta cu 600 lei in loc de 1500

Optiunea 2: 1 sedinta Tratament infiltratii cu colagen Guna pentru 1 membru (cot, membru superior etc.) cu 350 lei in loc de 1000

Optiunea 3: A doua sedinta (efectuata la 1 luna diferenta de prima) - tratament GONARTROZA prin infiltratii cu colagen Guna (ambii genunchi sau glezne) cu 500 lei in loc de 1500

 

GONARTROZA (artroza genunchiului) - este cea mai frecventa boala reumatica si este o afectiune cronica a genunchiului definita prin degenerarea cartilajului articular. Afecteaza preponderent femeile si persoanele cu varsta cuprinsa intre 50 - 60 ani.

Gonartroza se caracterizeaza prin uzura cartilajiului articular si aparitia durerii, la inceput fiind de intensitate mica, insa cu trecerea timpului aceasta devina cronica.

Tratamentul cu infiltratii cu Acid Hialuronic la nivelul genunchiului este alegerea ideala pentru tratarea gonartrozei. Acid hialuronic se gaseste in mod natural in lichidul sinovial din genunchi. Acest lichid faciliteaza miscarea si lubrifiaza articulatia, insa odata cu trecerea timpului volumul lichidului sinovial scade. Rolul acidului hialuronic este sa inlocuiasca o parte din ce s-a pierdut.

Recomandari dupa interventie:

- primele 48 de ore dupa injectare trebuie sa evitati efortul si sa menajati articulatiile

- sa nu urcati multe scari

- sa nu carati greutati mai mari de 4-5 kg

- sa nu stati in genunchi

- sa nu conduceti masina imediat dupa injectare

- se recomanda miscarea usoara a genunchilor

- daca simtiti un usor disconfort dupa injectare se recomanda sa aplicati o compresa cu gheata

Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

Program : Luni - Vineri 10:00-20:00, Sambata 10:00-14:00.

Pentru efectuarea procedurii este obligatorie programare telefonica pe baza codului de voucher.

Reprogramarile se fac cu minim 24 de ore inainte. .

Dr. Saidac Mihaela

Str. Constantin Brancoveanu nr. 6, Pipera, Voluntari, Ilfov.

Voucherul este valabil pana la: 29.02.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Dr. Saidac Mihaela

Dr. Saidac Mihaela

Str. Constantin Brâncoveanu nr 6, Pipera, Ilfov
Voluntari
Romania

Abonare newsletter