56 Proceduri de remodelare corporala la doar 499 lei in loc de 1300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-62%
56 Proceduri de remodelare corporala la doar 499 lei in loc de 1300
Valoare Discount Castigi
1.300 LEI 62% 801 LEI

38 Oferte ramase

499 LEI
Cumpara!

12 Oferte cumparate

Descriere

Get your summer body! Scapă de celulita, de kilogramele si cm in plus cu ajutorul celor 56 de proceduri de remodelare corporala cu 499 lei

Pachetul include :

- 6 x 10 min CRIOLIPOLIZA

- 12 X 15 min IMPACHETARI CAPSULA CU INFRAROSU SI OZON

- 20 X 15 min FAST SLIM

- 10 X 15 min LIPOLASER

- 4 X 10 min CAVITATIE

- 4 X 10 min VACUUM

Criolipoliza distruge celulele de grăsime nechirurgical .Terapie de remodelare corporala prin înghețarea celulelor adipoase (-15grade)

Tehnologie certificata FDA

Procedura cu vaste arii de aplicare: abdomen,solduri,spate,brate,talie,coapse,barbie

CRIOLIPOLIZA utilizează răcirea controlată pentru a îngheța si elimina celulele adipoase nedorite fara intervenții chirurgicale! Procedura sigura si eficientă! Rezultatele sunt durabile si incontestabile!

Capsula Spa cu infrarosii si ozonoterapie

Metoda de slăbit la capsula cu infraroșu este ideală pentru remodelare corporală. Cei care vor să scape de kilogramele în plus cât mai repede și pentru cei care vor să aibă un mai mare control asupra proprii greutăți pot apela la Impachetarile la cald in capsula spa. Datorită căldurii pătrunzătoare și în profunzime generate de raze infraroșii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroșii.

Fast slim-ul (Slăbirea Rapidă) este un program inserat în aparatul de electrostimulare și este folosit pentru obținerea efectelor rapide în lupta cu arderea grăsimilor. Această funcție reprezintă un procedeu de slăbire ultra-rapid ce concentreaza în numai 15 minute contracții foarte dese și profunde.

Lipolaserul este un aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei. Tratamentul cu Lipo Laser topeste grasimea inestetica de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“. Nu se foloseste nici un produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul patrunde in profunzime, pana la grasime, fara a produce durere sau a lasa urme. Inovatia o reprezinta faptul ca undele laser sunt facute sa actioneze doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau masa musculara.

Tratamentul de cavitație folosește ultrasunetele de joasă frecvența (20-40 Khz) care penetrează straturile superficiale ale pielii, până la stratul adipos. Ultrasunetele determină creșterea temperaturii locale și a presiunii în interiorul adipocitelor, producând un efect de vacuum care sparge celulele grase și le transformă într-o substanță lichidă ce este ușor îndepărtată din corp, folosind sistemul limfatic și urinar.

Terapia vacuum este un tratament anticelulitic realizat cu ajutorul unui aparat vacuum care realizează un masaj de tip aspirație, în urma căruia celulele grase sunt eliminate și pielea capătă un aspect plăcut și sănătos.

Acest tratament anticelulitic este unul dintre cele mai eficiente, pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la macromoduli). Prin intermediul acestei terapii poți scăpa rapid și sigur de efectul de "coajă de portocală" al pielii.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara cate vouchere doreste, insa poate folosi unul singur personal.

Este necesara programare telefonica dupa achizitia voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Program: Luni-Duminica 10:00 - 20:00

 Ellyte Beauty Bar

 Calea Vitan nr. 109 B, Sector 3, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Ellyte Beauty Bar

Ellyte Beauty Bar

website
Calea Vitan nr. 109B, Sector 3
Bucuresti 031282
Romania

Abonare newsletter