Abonament 8 sedinte salsa si bachata cu 69 lei in loc de 250 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-72%
Abonament 8 sedinte salsa si bachata cu 69 lei in loc de 250
Valoare Discount Castigi
250 LEI 72% 181 LEI

66 Oferte ramase

69 LEI
Cumpara!

34 Oferte cumparate

Descriere

Sunteti căutarea unei experiențe de dans distractivă și captivantă?

La Latino Challenge, vă invităm să vă alăturați cursurilor noastre de Salsa și Bachata pentru începători, unde veți descoperi ritmurile pasionale și mișcările senzuale ale dansului latino. De asemenea pentru intermediari vom explora mai multe stiluri: salsa, bachata, cha-cha-cha, regaetton, kizomba, pachanga, boogaloo

Indiferent dacă sunteți nou în lumea dansului sau aveți puțină experiență, acest curs este conceput special pentru a vă oferi o introducere plină de entuziasm în lumea dansurilor latino. Sub îndrumarea instructorilor noștri experimentați și prietenoși, veți învăța pașii de bază, mișcările de bază și figurile caracteristice fiecărui stil de dans.

Fiecare lecție va fi structurată pentru a vă oferi o experiență echilibrată între învățare practică, exerciții de încălzire, dezvoltarea coordonării și sesiuni de dans cu partenerii. Vom explora elementele esențiale ale dansurilor afro-caraibice (salsa,bachata,cha-cha-cha), vă vom învăța să vă simțiți confortabil pe ringul de dans și să vă bucurați de conexiunea cu muzica și partenerul de dans.

În cadrul acestui curs, nu numai că veți învăța tehnici de dans, dar veți dezvolta și încrederea în sine, abilitățile de comunicare și spiritul de echipă prin interacțiunea cu ceilalți participanți. Veți experimenta o atmosferă prietenoasă și inclusivă, unde fiecare pas greșit este considerat o oportunitate de învățare și îmbunătățire.

Indiferent dacă veniți singuri sau cu un partener, vă invităm să vă alăturați nouă la Latino Challenge  și să începeți să explorați minunata lume a dansului latin. Într-un mediu distractiv și susținător, veți descoperi pasiunea pentru Salsa și Bachata și veți face pași siguri către învățarea acestor stiluri pline de viață și expresivitate. Vă așteptăm cu nerăbdare să împărtășim bucuria dansului alaturi de voi.

Oferta valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti utiliza personal un singur voucher din fiecare oferta disponibila la Challenge Arts Studio (Latino dance, street dance, aerobic dance etc), dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

1 sedinta = 1 ora 

Programările se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului.

Abonamentul de 8 sedinte se efectueaza pe parcursul unei luni.

Cursurile se desfasoara :

Grupe noi din 26 februarie - Luni si Miercuri: incepatori 19:00 - 20:00, intermediari 20:00 - 21:00. Varsta 16 - 40 ani

Studioul este dotat cu parchet, oglinzi, sistem audio, vestiare dedicate femei/barbati, toalete si dusuri.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Challenge Arts Studio

Challenge Arts Studio

website
Bulevard Carol I, Nr 61, Etaj 4, interfon 3, Sector 2
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter