Vopsit BALAYAGE, spalat si coafat lejer (include decolorat) cu 558 in loc de 800 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-30%

41 Oferte ramase

558 LEI
Cumpara!

9 Oferte cumparate

Descriere

Vopsit BALAYAGE, spalat si coafat lejer (include decolorat) cu 558 in loc de 800

Balayage este tehnica ce dă emoţii naturale fără a forţa, fără exerciţii de stil inutile, fără proceduri de neînţeles. Important este să îndrăzneşti, când poţi şi când vrei, iar în acest sens, balayage pare să se fi născut pentru asta: te ajută să uimeşti lumea din jurul tău, dar într-un mod natural!

Ce este balayage?

  • - Este o tehnică de vopsire liberă a părului, în care vopseaua este aplicată manual pe păr, ca o pictură, pentru a-i oferi acestuia o tranziţie naturală, treptată, fără linii evidente sau dure.
  • - Balayage foloseşte diferite tonuri de lumină şi umbre pentru a crea mai multe dimensiuni de culoare, lăsând o strălucire amestecată, naturală, cu efect de păr sărutat de soare.
  • - Este o tehnică personalizată. Fiecare tehnică balayage este diferită: plasarea, gradarea şi nuanţa se bazează pe culoarea, textura şi lungimea părului, astfel încât poate fi personalizat pentru fiecare persoană.
  • - Balayage este o tehnică ideală nu numai pentru părul roşcat, blond, ci şi pentru culorile mai închise, maro, roşu până la nuanţe negre, singura condiţie/limită este să alegi nuanţa potrivită pentru tenul tău, culoarea naturală a ochilor şi a părului.

 

La Salon Vopsit Par gasesti intimitate, siguranta si calitate!

„Fără priviri curioase. Fiecare scaun și post de lucru se află în camere separate. Suntem singurul salon unde ai parte de o experiență 1 la 1 cu stilistul tău, într-o atmosferă discretă și de bun simț.

Igienă totală. Când a fost ultima dată când specialistul unui salon ți-a desigilat uneltele sterilzate în fața ta? În salonul nostru totul este sterilizat cu un aparat special. În plus, lucrăm cu măști și mănuși.

Folosim doar produse premium care oferă rezultate relevante. De asemenea, investim în fiecare unealtă, sistem sau dispozitiv, astfel încât să ai parte mereu de cea mai bună experiență posibilă.”

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti folosi un voucher pentru tine din fiecare categorie (Coafor, Cosmetica, Corporale), insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesara programare telefonica dupa achizitia voucherului

Pentru anularea programarii sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar voucherul se va considera utilizat

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Oferta include vopsit cu o singura nuanta de vopsea din catalog, la alegere. Nuantele nu se pot mixa.

Program: Luni - Sambata 09:00 - 21:00

Oferta este valabila doar in locatia de pe Bd. Octavian Goga, nr 21, bloc M103, sector 3, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Vopsit Par

website
Bd. Octavian Goga, nr 21, bloc M103
Bucuresti 010042
Romania

Abonare newsletter