Masaj combinat anticelulitic + relaxare 3 ședințe de 60 de minute cu 169 lei în loc de 390 (Zona Brâncoveanu) - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-57%

89 Oferte ramase

169 LEI
Cumpara!

11 Oferte cumparate

Descriere

Dacă vrei să arăți extraordinar în general, dar mai ales pe plajă, este momentul să iei o decizie în acest sens!

Optiunea 1:  Masaj combinat anticelulitic + relaxare 3 ședințe de 30 de minute cu 139 lei în loc de 210 (Zona Brâncoveanu)

Optiunea 2:  Masaj combinat anticelulitic + relaxare 3 ședințe de 60 de minute cu 169 lei în loc de 390 (Zona Brâncoveanu)

      

       Masajul anticelulitic efectuat la noi la salon atât cu bețe de bambus, cât și manual,  îți va reduce vizibil țesutul adipos de pe picioare, brațe, fese.

      Cremele și uleiurile special folosite în acest tip de masaj sunt un plus ce contribuie la reducerea depozitelor adipoase într-un mod accelerat, lăsând totodată pielea hidratată și fermă.

       Minutele de relaxare pe care ți le-am propus în acest masaj combinat sunt binevenite după masajul anticelulitic intens, astfel încât îți vor permite să mai ai momente de respiro, să-ți pui ordine în gânduri, să te gândești la vacanță și la cât de bine vei arăta în costumul de baie pe care ți-l dorești!

Oferta este valabilă doar prin cumpărarea voucherului CreatoriideOferte.

O persoană poate cumpăra câte vouchere dorește, însă poate folosi un singur voucher din fiecare  tip (relaxare, tonifiere, terapeutic, facial, anticelulitic).

Programarea se efectuează după cumpărarea voucherului.

Programarea se face telefonic și pe What App cu minim 2,3 zile inainte.

Trebuie să vă prezentați cu voucherul printat în locație.

Te rugăm să ajungi cu 5 minute înainte de ora programată pentru a avea timp să te schimbi.

Masajul anticelulitic este efectuat de către un tehnician maseur (femeie) cu experiență.

Aceasta oferta este adresata exclusiv femeilor.

Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar voucherul se va considera utilizat și veți pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse în ședința respectivă.

Program: Luni - Vineri 10:00 - 21:00, Sâmbată 10:00 - 19:00

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Zen Thera

Zen Thera

website
Strada Semenic nr 1, bl 23, sc2, ap 68, parter, interfon 068, sector 4
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter