Masaj combinat tonifiere + relaxare: 3 ședințe de 50 de minute cu 169 lei în loc de 390 (Zona Brâncoveanu) - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-57%

89 Oferte ramase

169 LEI
Cumpara!

11 Oferte cumparate

Descriere

Masaj combinat tonifiere + relaxare 3 ședințe de 50 de minute cu 169 lei în loc de 390 (Zona Brâncoveanu)

 

        Pentru persoanele care nu sunt foarte active, masajul de tonifiere a musculaturii vine ca un stimulent al mușchilor scheletici ce sunt responsabili de menținerea posturii, a echilibrului, de capacitatea de reacție la reflexele declanșate de stimulii din mediul intern sau extern.

        Prin masajul de tonifiere se aduce un aport benefic în ceea ce privește menținerea sănătății musculaturii, rezistență imunitară mai bună, se ameliorează și se combat durerile de la nivelul articulațiilor, se îmbunătățește postura.

        Totodată, prin tonifiere, se mai reduc și din depozitele adipoase, musculatura capătă un aspect mai armonios, se îmbunătățește circulația sângelui, flexibilitatea, iar pe termen lung organismul este mai rezistent la efortul fizic.

         O musculatură tonifiată mai are ca beneficii un nivel de stres redus atât mental, cât și fizic, o stare mentală mai bună, un control mai bun asupra anxietății și o mai bună încredere în sine.

        Mușchilor le stă bine tonifiați!

Atenție!Masajul de tonifiere nu compensează lipsa mișcării!

Oferta este valabilă doar prin cumpărarea voucherului CreatoriideOferte.

O persoană poate cumpăra câte vouchere dorește, însă poate folosi un singur voucher din fiecare  tip (relaxare, tonifiere, terapeutic, facial, anticelulitic).

Programarea se efectuează după cumpărarea voucherului.

Programarea se face telefonic și pe What App cu minim 2,3 zile inainte.

Trebuie să vă prezentați cu voucherul printat în locație.

Te rugăm să ajungi cu 5 minute înainte de ora programată pentru a avea timp să te schimbi.

Masajul anticelulitic este efectuat de către un tehnician maseur (femeie) cu experiență.

Aceasta oferta este destinata atat doamnelor cat si domnilor.

Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar voucherul se va considera utilizat și veți pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse în ședința respectivă.

 

Program: Luni - Vineri 10:00 - 21:00, Sâmbată 10:00 - 19:00

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Zen Thera

Zen Thera

website
Strada Semenic nr 1, bl 23, sc2, ap 68, parter, interfon 068, sector 4
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter