2 sedinte Endermolipomasaj cu LPG Cellu M6 (30 min/ sed) cu 159 lei in loc de 300 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-47%

39 Oferte ramase

159 LEI
Cumpara!

11 Oferte cumparate

Descriere

 

Remodelare corporala cu LPG Cellu M6! Trateaza celulita in cele mai avansate stadii cu o procedura non-invaziva si rezultate de lunga durata.

Celulita și pielea flască, lăsată, de pe brațe, abdomen, fese, coapse și picioare pot da bătăi de cap oricărei persoane, indiferent de numărul de kilograme.

 

Rezultatele sunt vizibile după doar 2 ședințe! Elimină grăsimea, celulita, stimulează fermitatea pielii de pe corp și scapă de senzația de picioare grele, obosite, fără durere, fără efecte secundare!

 

Mai precis, LPG Cellu M6 stimulează pielea, transformând-o într-un mod uimitor, prin:

  • - activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită, pentru un puternic efect detoxifiant și de wellness, adică de stare de bine;
  • - creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;
  • - accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare (leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare.
  •  

Tehnica LPG de endermologie a fost dezvoltată pentru a profita la maximum de potențialul natural al pielii și al organismului uman, determinând schimbări în mai bine într-un mod complet neinvaziv, plăcut și sigur. Mai exact, nu există riscuri sau efecte secundare, procedurile având atât beneficii pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Este printre singurele dispozitive din lume care poate fi folosit în siguranță și în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

Tratamentul de remodelare corporală este complet nedureros, sigur și non-invaziv. Tratamentele de LPG Cellu M6 se realizează după ce pacientul se va îmbrăca cu costumul special creat de LPG Cellu M6 , o ținută tehnică unică, ce permite masajul profund și vizibilitatea optimă a țesutului în timpul tratamentelor de endermologie. Costumul este foarte ușor, lasă pielea să respire, și este o ținută personală care permite un impact mai intens și asigură un tratament perfect confortabil, fără nici un fel de disconfort.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte

O persoana poate cumpara mai multe vouchere, dar poate folosi un singur voucher in nume personal.

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la numarul din voucher.

Geiran Estetic

Calea Vitan, 58 ap.26, sector 3, Bucuresti (vis a vis de Mall Vitan)

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Geiran Estetic- Centru de sanatate si frumusete

Geiran Estetic- Centru de sanatate si frumusete

website
Calea Vitan, 58 ap.26, sector 3
Bucuresti 031297
Romania

Abonare newsletter