1 sedinta masaj Relaxare (60 min./sed) cu 48 lei in loc de 120 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-60%
Masaj de relaxare sau terapeutic
Valoare Discount Castigi
120 LEI 60% 72 LEI

74 Oferte ramase

48 LEI
Cumpara!

26 Oferte cumparate

Descriere

Desi masajul de relaxare a inceput sa fie apreciat cu mult timp in urma, masajul terapeutic a devenit tot mai popular in ultimii ani, dupa ce oamenii de stiinta au venit cu numeroase dovezi care demonstreaza beneficiile acestei practici in combaterea diverselor afectiuni ale corpului. In timp ce masajul de relaxare actioneaza ca un rasfat pentru corp, masajul terapeutic trateaza si vindeca.

 

1 sedinta masaj Relaxare (60 min./sed) cu 48 lei in loc de 120

1 sedinta masaj Terapeutic (50 min./sed) cu 48 lei in loc de 120

 

Masajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. Este recomandat persoanelor de toate vârstele, fie că vorbim despre bebeluși sau bătrâni.

Acesta ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic. Pentru rezultate cât mai bune, acest masaj se efectuează într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare.

Masajul terapeutic a devenit foarte popular în ultimii ani, deoarece oamenii de știință au descoperit dovezi care arată cât de benefic este masajul și ce puteri vindecătoare are acesta.

Există diferite tipuri de masaj care au scopuri diferite. De exemplu, stresul face parte din viețile noastre, iar masajul ne ajută să ne eliberăm de stres și să fim mai relaxați. În acest caz, masajul de relaxare este cel de care ai nevoie, deoarece acestea acționează ca un tratament pentru organism. În schimb, masajul terapeutic are ca scop ameliorarea tulburărilor cronice și a durerilor musculare.

Diferențele dintre masajul terapeutic și masajul de relaxare

Deși masajul terapeutic poate fi și relaxant, asemeni unui masaj obișnuit, tehnicile și instrumentele folosite sunt unele avansate care au ca scop ameliorarea durerii și tratarea problemelor cronice de sănătate.

Îmbunătățirea stării generale de sănătate a pacientului este scopul principal al masajului terapeutic, spre deosebire de masajul de relaxare, care este efectuat mai mult în scopuri cosmetice.

Masajul de relaxare ajută la strălucirea pielii și întinerirea corpului. În funcție de scopul pentru care este efectuat masajul de relaxare se folosesc o larga varietate de uleiuri și creme din plante care au proprietăți terapeutice pentru piele

Masajul terapeutic este o forma de tratament paramedicala, care se aplica pe zone tensionate, contracturi musculare, hipotrofii si atrofii musculare, cu scopul de a imbunatati mobilitatea si functionalitatea zonei afectate. Masajul terapeutic produce efecte analgezice locale cand tehnicile sunt executate intr-un ritm lent si prelungit si este contraindicat in procesele inflamatorii si hemoragice acute.

Masajul terapeutic este indicat pentru:

  • - Afectiuni ale aparatului locomotor - reumatismale, neurologice, posttraumatice, afectiuni articulare
  • - Afectiuni ale aparatului cardiovascular - staze venoase si limfatice, cu edeme circulatorii periferice
  • - Afectiuni psihogene - forme de nevroza astenica, spasmofilii, distonii neurovegetative
  • - Afectiuni metabolice - obezitate, diabet, guta.
  • - Sedentarism
  • - Refacerea rapida a elasticitatii tesuturilor si grabirea cicatrizarilor
  • - Ameliorarea circulatiei sangelui

 

Sedintele de masaj sunt efectuate de catre un Terapeut maseur specializat in următoarele tehnici:

- terapie Bowen;

- terapie Rejuvance;

- masaj miofascial

- drenaj limfatic;

- masaj anticelulitic

- mobilizări articulare;

- terapia punctelor trigger, deep tissue;

- masaj terapeutic (pt sportivi cu contracturi, aderențe etc).

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Voucherul este destinat atat doamnelor cat si domnilor.

Program: Sambata-Duminica  08.00 - 20.00 ;    

Programarile se pot face telefonic sau pe whatapp (recomandat) impreuna cu numele si voucherul atasat.

Sedinta se considera ca si efectuata daca nu se anunta cu un sms sau apel  cu un minim de 5 ore inainte .

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi un singur voucher in nume propriu din fiecare oferta disponibila la Phoenix Therapy, restul le poti face cadou.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Phoenix Therapy

website
str. Cezar Bolliac 6, prima intrare, etaj 1, sector 3
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter