1 sedinta masaj Fascial (60 min./sed) cu 110 lei in loc de 188 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-41%
1 sedinta masaj Fascial (60 min./sed) cu 110 lei in loc de 188
Valoare Discount Castigi
188 LEI 41% 78 LEI

40 Oferte ramase

110 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

1 sedinta masaj Fascial (60 min./sed) cu 110 lei in loc de 188

 

Masajul fascial cuprinde o serie de mișcări lente, profunde și prelungite ce aduc o satisfacţie aparte a atingerii. În timpul terapiei, o importanță deosebită o are participarea celui ce primeşte masajul, și asta deoarece în unele cazuri această formă de lucru cu corpul poate fi resimţită ca o relaxare profund regeneratoare(aceasta este majoritatea situaţiilor), iar uneori masajul poate produce o ușoară stare de disconfort de moment; în acest caz, se dă însă timp de acomodare la procesul de eliberare de tensiune printr-o gradare a nivelului de intensitate a presiunii de masaj.

Este așadar important de reținut, că masajul fascial nu reprezintă neaparat un set standard de mișcări, ci mai degrabă o relație și o comunicare continuă, un lucru în echipă între cel masat şi cel care masează. Este o relație în care fiecare gest terapeutic este personalizat și se caută soluția cea mai potrivită pentru fiecare.

În formularea cea mai simplă, fasciile musculare sunt membrane subțiri ce îmbracă mușchii. În sens mai larg, fasciile sunt țesuturi conjunctive moi, prezente în întreg organismul uman, în interiorul și exteriorul organelor, mușchilor unind toate structurile între ele şi susţinând această unitate miraculoasă a corpului uman.

Fascia se găsește în toate țesuturile, prin urmare afectează toate mișcările noastre, de la cele mai fine la cele mai puternice. Fascia furnizează organismului forţă, structurare, elasticitate şi amortizare, rigiditatea fascială putând conduce la aderențe, rupturi musculare sau ligamentare.

Lucrul cu fasciile musculare acționează așadar în direcţia eliberării de tensiune a acestor structuri importante ale mişcării şi prin aceasta, asupra recepţiei senzaţiei în ce priveşte armonia posturii şi eficienţa de mişcare în ansamblul ei.

Această metodă de masaj le îmbunătățește poziția și consistența şi capacitatea de transmitere a fortelor si senzatiilor, făcând mișcarea mai lină, mai naturală, lipsita de durere, mai eficientă şi elegantă; ca urmare a acestei eliberări de tensiune profundă previi o propagare în corp a unor tensiuni compensatorii ce duc mai devreme sau mai târziu la durere şi disconfor.

Această metodă de relaxare profundă devine gradat o Educaţie Fizica inedită, un moment de regenerare sau terapie, ce se adresează tuturor persoanelor interesate de păstrarea sau revenirea la o stare de armonie în propriul trup.

Câteva exemple de persoane care vor resimți cu siguranţă beneficii în urma masajului mio-fascial pot include persoanele care:

- petrec mult timp sezând la birou sau în fața unui calculator

- au nevoie să se recupereze în urma unui efort fizic solicitant

- urmaresc o crestere a performantei sportive

- au nevoie să se recupereze în urma unui accident sau a unei traume fizice

- lucrează cu corpul în sensul expresiei artistice: dansatori, artisti plastici, actori, muzicieni, etc…

- resimt nevoia de detensionare fizică sau psihică

- sunt interesate de armonizarea şi flexibilizarea corpului lor…

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Voucherul este destinat atat doamnelor cat si domnilor.

Program: Sambata-Duminica  08.00 - 20.00 ;    

Programarile se pot face telefonic sau pe whatapp (recomandat) impreuna cu numele si voucherul atasat.

Sedinta se considera ca si efectuata daca nu se anunta cu un sms sau apel  cu un minim de 5 ore inainte .

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi un singur voucher in nume propriu din fiecare oferta disponibila la Phoenix Therapy, restul le poti face cadou.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Phoenix Therapy

website
str. Cezar Bolliac 6, prima intrare, etaj 1, sector 3
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter