2 ședinte masaj anticelulitic (60 min/ședința) manual pe abdomen, șolduri, fese superioare + drenaj limfatic + reflexoterapie de relaxare a picioarelor cu 99 lei in loc de 200 (zona Pantelimon, Mega Mall) - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-51%

Descriere

Program intensiv de masaj anticelulitic și drenaj limfatic pentru combaterea celulitei de pe abdomen și ameliorarea depunerilor pe talie!

Masaj anticelulitic pentru o talie subțire si un abdomen plat. Talia frumoasă, zveltă, conturează o siluetă de invidiat. Vrei să reduci depunerile adipoase de pe abdomen dar iți este aproape imposibil prin diete si exerciții?      

Îți oferim soluția prin programul dedicat exclusiv subțierii abdomenului și ameliorării depunerilor de pe șolduri.

Voucherul include:

- 2 ședinte masaj anticelulitic (60 min/ședința) manual pe abdomen, șolduri, fese superioare + drenaj limfatic + reflexoterapie de relaxare a picioarelor cu 99 lei in loc de 200 (zona Pantelimon, Mega Mall)

 

Masajul anticelulitic acționează în profunzime, reduce depozitele adipoase. Facilitează hrănirea și regenerarea celulelor pielii, urmărește eliminarea resturilor metabolice. Masajul este exclusiv manual și este efectuat în mod susținut!

 

Rezultatele pe care ți le putem oferi sunt următoarele:

- ameliorarea celulitei de pe abdomen și șolduri,

- reducerea depunerilor din zona superioară a feselor,

- tonifierea, întinderea și reîmprospătarea pielii.

 

Drenajul limfatic desfundă capilarele, ameliorează varicele sanguine și limfatice favorizând reducerea presiunii din interiorul vaselor sanguine și a vaselor limfatice, elimină retenția de apă din țesuturi.

Ședința de masaj anticelulitic se încheie cu un scurt masaj de reflexoterapie pe tălpile picioarelor. Acesta tonifică și reduce senzația de picioare grele. Este ideal pentru relaxarea gambei și a tălpii după masajul anticelulitic specific.

Masajul anticelulitic este efectuat exclusiv cu produse naturale pe bază de uleiuri organice de măsline, migdale, argan, avogado, morcov, sâmburi de struguri, neem, chimen negru, la care se adaugă uleiuri esențiale cu specific anticelulitic și anti-aging: grapefruit, ienupăr, rozmarin, chiparos, iederă, cimbru, lemongrass, portocale, patchouli, lavandă. Uleiurile folosite sunt o adevărată binecuvântare pentru piele, o hrănesc, o recondiționează și îi conferă o textură catifelată.

Oferta este valabilă doar prin cumpărarea voucherului CreatoriideOferte.

O persoană poate cumpăra câte vouchere dorește, însă poate folosi unul singur personal.

Programarea se efectuează după cumpărarea voucherului.

Trebuie să vă prezentați cu voucherul printat în locație.

Te rugăm să ajungi cu 5 minute înainte de ora programată pentru a avea timp să te schimbi.

Masajul anticelulitic este efectuat de către un maseur terapeut.

Programul de masaj anticelulitic pentru coapse este adresat exclusiv femeilor.

Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar voucherul se va considera utilizat și veți pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse în ședința respectivă.

Program: Luni-Vineri 09:30-21:00, Sâmbată 09:30-17:00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

CELLULITE FREE MASSAGE STUDIO

CELLULITE FREE MASSAGE STUDIO

website
Șos. Pantelimon nr. 229, Sector 2, București Bl. 69T, sc. A, ap. 101, vizavi de Mega Mall
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter