Pachet Head spa premium (spalat peeling, sampon, tratament, masaj capilar si facial, coafat) cu 175 lei in loc de 250 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-30%

60 Oferte ramase

175 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

Pachet Head spa premium (spalat peeling, sampon, tratament, masaj capilar si facial, coafat) cu 175 lei in loc de 250

Head Spa este un tratament de înfrumusețare care se concentrează pe îngrijirea scalpului. Iată ce trebuie să știți despre acest tratament:

 

Revitalizare și relaxare profundă: descoperă inovația Head Spa

Suntem extrem de încântați să vă aducem cea mai recentă inovație în industria frumuseții din România – conceptul revoluționar de Head Spa! Suntem mândri să vă anunțăm că suntem primii care introducem această experiență extraordinară în țară, oferindu-vă o oază de relaxare și îngrijire pentru scalp și păr.

Ce este un Head Spa? Este o combinație unică de tehnici tradiționale japoneze de masaj și terapie pentru scalp, îmbogățite cu cele mai moderne tratamente și produse cosmetice de calitate superioară. Acest concept inovator nu se limitează doar la îngrijirea părului, ci vizează și sănătatea și starea de bine a întregului dumneavoastră sistem nervos.

Beneficiile experienței noastre de Head Spa includ:

- Revigorarea Scalpului: Masajul delicat și tratamentele specializate vor revigora scalpul, stimulând circulația sângelui și promovând creșterea sănătoasă a părului.

- Relaxare Profundă: Experimentați o relaxare profundă și eliberare de stres prin tehnici de masaj care vizează punctele de presiune și zonele tensionate ale scalpului și gâtului.

- Îmbunătățirea Calității Părului: Tratamentele noastre specializate hidratează, hrănesc și fortifică firele de păr, redându-le strălucirea și vitalitatea.

- Stare de Bine Generală: Beneficiați de efectele pozitive asupra stării generale de bine, reducând anxietatea, îmbunătățind calitatea somnului și promovând echilibrul mental și emoțional.

Suntem dedicați să vă oferim o experiență unică și memorabilă în cadrul salonului nostru, unde vă puteți bucura de beneficiile excepționale ale unui Head Spa

Tratamentul:

După evaluare, se alege o combinație de uleiuri esențiale potrivită pentru fiecare client.

Uleiurile sunt aplicate pe scalp și se efectuează un masaj ușor pentru a stimula circulația și a controla producția de sebum.

Aici, se spală și se masează scalpul, iar experiența este atât relaxantă, cât și benefică pentru sănătatea scalpului.

Beneficii:

- Curățarea profundă a scalpului: Eliminarea impurităților și a excesului de sebum.

- Stimularea circulației: Ajută la creșterea sănătoasă a părului.

 

- Relaxare: Masajul scalpului și starea de bine generală.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Poti folosi un voucher pentru tine din fiecare categorie (Head Spa,Cosmetica, Corporale), insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesare programare dupa achizitia voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Program: Luni-Vineri 10.00 -20.00

                 Sambata : 10.00-16.00

                  Duminica: 10.00- 16.00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Tonic Studio

Tonic Studio

Bulevardul Pipera nr 34b
Voluntari
Romania

Abonare newsletter