1 ședință de masaj de relaxare și reflexoterapie (60 min) la doar 49 lei în loc de 100 (zona Pantelimon, Mega Mall) - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-51%

69 Oferte ramase

49 LEI
Cumpara!

31 Oferte cumparate

Descriere

1 ședință de masaj de relaxare și reflexoterapie (60 min) la doar 49 lei în loc de 100 (zona Pantelimon, Mega Mall)

“ME TIME” înseamnă ora ta de răsfăț la studioul nostru de masaj. Meriți momente de relaxare și de refacere doar pentru tine. Recapătă-ți starea de bine și energia cu masajul nostru special de relaxare și reflexoterapie. Avem o energie bună, pozitivă și ți-o dăruim cu drag, într-o ambianță plăcută și reconfortantă.

Masajul de relaxare oferit de noi este urmat de efecte benefice deosebite – bunăstare fizică, o cantitate crescută de energie pentru viață,trezirea forței interioare, claritate a minții, dizolvarea energiei mentale stagnante în supra-gândire (activitate mentală), conștientizare și realizare de sine, creativitate activată, bucurie, pace interioară profundă.

Voucherul include:

- 1 ședință masaj de relaxare pe spate, umeri, brațe, gât, ceafă, picioare + drenaj limfatic + reflexoterapie de relaxare a picioarelor

- Preț 49 lei în loc de 100 lei

- Durată - 60 minute ședința

 

Ședința de masaj de relaxare se încheie cu un foarte binevenit masaj de reflexoterapie. Acesta tonifică și reduce senzația de picioare grele. Este ideal pentru relaxarea gambelor și a tălpilor la sfârșitul sesiunii de masaj.

Masajul de relaxare este făcut exclusiv cu produse naturale pe bază de ulei organic de măsline, migdale, argan, avogado, morcov, sâmburi de struguri, neem, chimen negru, la care se adaugă uleiuri esențiale cu specific de relaxare, anticelulitic și anti-aging: grapefruit, ienupăr, rozmarin, chiparos, iederă, cimbru, lemongrass, portocale, patchouli, lavandă. Uleiurile folosite sunt o adevărată binecuvântare pentru piele, o hrănesc, o recondiționează și îi conferă o textură catifelată, amplificând senzația de relaxare obținută prin masaj.

Oferta este valabilă doar prin cumpărarea voucherului CreatoriideOferte.

O persoană poate cumpăra câte vouchere dorește, însă poate folosi unul singur personal.

Programarea se efectuează după cumpărarea voucherului.

Te rugăm să ajungi cu 5 minute înainte de ora programată pentru a avea timp să te schimbi.

Masajul de relaxare este efectuat de către o maseuză terapeut.

Oferta de masaj de relaxare este adresată exclusiv femeilor.

Pentru anularea programării sau pentru reprogramare trebuie sunat cu cel puțin 24 ore înainte, în caz contrar voucherul se va considera utilizat și veți pierde dreptul de a mai beneficia de serviciile incluse în ședința respectivă.

Program: Luni-Vineri 09:30-21:00, Sâmbătă 09:30-17:00.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

ME TIME RELAX

ME TIME RELAX

Șos. Pantelimon nr. 229, Sector 2, București Bl. 69T, sc. A, ap. 101, vizavi de Mega Mall
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter