2 sedinte masaj terapeutic, 30 min/sed cu 49 lei in loc de 100 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-51%
2 sedinte masaj terapeutic, 30 min/sed cu 49 lei in loc de 100
Valoare Discount Castigi
100 LEI 51% 51 LEI

84 Oferte ramase

49 LEI
Cumpara!

16 Oferte cumparate

Descriere

Masajul Terapeutic - vindeca durerile de spate, durerile musculare si articulare!

 

Printr-o abordare personalizată, care pleacă de la un diagnostic cert, masajul terapeutic sau medical este utilizat pentru a ameliora și trata durerile, contracturile musculare, unele tipuri de leziuni osteoarticulare și rigiditatea. S-a dovedit a fi util în realizarea drenajului limfatic, este folosit și pentru tratamentul unor afecțiuni mentale și emoționale, inclusiv ameliorarea stresului, anxietății și depresiei, contribuind la gestionarea simptomelor asociate atacurilor de panică. Nu în ultimul rând masajul medical este utilizat pentru reducerea tensiunii arteriale și musculare, prin inducerea unei stări de calm și relaxare profunde.

Inainte de sedinta de masaj, specialistul analizeaza afectiunea pentru ca apoi sa o trateze exact prin tehnica de care ai nevoie: masaj decontracturant, tonifiant, miorelaxant, etc.

Masajul terapeutic folosește o combinație de tehnici specifice de masaj care pot fi asociate și variate în funcție de scopul principal urmărit care poate fi: creșterea mobilității, ameliorarea durerii, detensionarea musculară și psihică, stimularea circulației sanguine și limfatice.

Terapia durerii este principalul scop al masajului medical, terapeutic. Terapia prin masaj este practicată în mod obișnuit în rândul pacienților care doresc gestionarea durerii pentru eficacitatea dovedită.

Indiferent de scopul principal, masajul este asociat mereu cu efectul de relaxare și senzația de bine. Ședințele de masaj medical au un cumul de efecte fiziologice precum scăderea ritmului cardiac, creșterea temperaturii și stimularea receptorilor senzoriali. Tehnicile utilizate pot ajuta la mobilizarea mai buna a articulațiilor, reducerea durerilor musculare, de spate și articulare și scăderea concentrației hormonilor de stres.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Sedinta are durata de 30 de minute fiecare. 

*Program: Luni-Vineri 09.00 - 20.00 ; Sambata 09:00 - 16:00: Duminica : inchis   

Sedintele sunt efectuate de catre un terapeut.

Oferta este destinata atat doamnelor cat si domnilor.

Sedinta se considera ca si efectuata daca nu se anunta cu un sms sau apel  cu un minim de 5 ore inainte .

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi unul singur in nume propriu, restul le poti face cadou.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Energy Masaj

Energy Masaj

website
Blvd Dimitrie Cantemir, nr 25, Bl 2, Sc. C, Ap. 1, sector 4 (metrou Tineretului)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter