1 x LPG corporal – cu 75 lei in loc de 150 - bonus 1 sedinta LPG facial - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

41 Oferte ramase

75 LEI
Cumpara!

9 Oferte cumparate

Descriere

1 x LPG corporal – cu 75 lei in loc de 150 - bonus 1 sedinta LPG facial

Remodelare corporala cu LPG Cellu M6! Trateaza celulita in cele mai avansate stadii cu o procedura non-invaziva si rezultate de lunga durata.

Celulita și pielea flască, lăsată, de pe brațe, abdomen, fese, coapse și picioare pot da bătăi de cap oricărei persoane, indiferent de numărul de kilograme.

Elimină grăsimea, celulita, stimulează fermitatea pielii de pe corp și scapă de senzația de picioare grele, obosite, fără durere, fără efecte secundare!

 

Descoperă secretele endermologiei cu Tonic LPG

În căutarea unei soluții eficiente pentru combaterea celulitei sau pentru un lifting facial non-chirurgical? Endermologia, o tehnologie avansată în domeniul esteticii, a devenit rapid răspunsul la aceste nevoi. La Tonic LPG, suntem mândri să oferim această inovație revoluționară, combinând pasiunea pentru estetică cu cele mai noi tehnologii.

Ce este Endermologia?

Endermologia este o tehnică avansată care se concentrează pe remodelarea corporală și facială. Utilizând tehnologia LPG Cellu M6, această metodă stimulează producția naturală de colagen și elastină, oferind pielii un aspect întinerit și ferm. De la combaterea celulitei rezistente la alte tratamente, la oferirea unui lifting facial non-chirurgical, endermologia este soluția pentru o piele sănătoasă și fermă.

De ce Tonic LPG?

La Tonic LPG, ne mândrim cu dedicarea noastră față de clienți și cu expertiza noastră în domeniul endermologiei. Cu peste 10 milioane de pacienți satisfăcuți la nivel global, tehnologia LPG Cellu M6 este recunoscută pentru rezultatele sale superioare. Fie că dorești să revigorezi tenul tern, să reduci ridurile sau să combați barbia dublă, echipa noastră de specialiști este aici pentru a te ajuta.

Despre Tonic LPG

Misiunea noastră la Tonic LPG este simplă: să oferim frumusețe și încredere prin tehnologii avansate de endermologie. Combinăm pasiunea pentru estetică cu inovația, pentru a aduce fiecărui client cele mai bune rezultate. Descoperă diferența Tonic LPG și lasă-te transformat(ă) de experții noștri.

În încheiere, endermologia este mai mult decât un tratament estetic – este o investiție în încrederea și stima de sine. La Tonic LPG, suntem aici pentru a te ajuta să te simți și să arăți cel mai bine. Te așteptăm să descoperi secretele endermologiei alături de noi!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Poti folosi un voucher pentru tine din fiecare categorie (Head Spa,Cosmetica, Corporale), insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesare programare dupa achizitia voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Program: Luni-Vineri 10.00 -20.00

                 Sambata : 10.00-16.00

                  Duminica: 10.00- 16.00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Tonic Studio

Tonic Studio

Bulevardul Pipera nr 34b
Voluntari
Romania

Abonare newsletter