1 x EMslim electrostimulare musculara cu 60 lei in loc de 125 -bonus 1 sedinta LPG facial - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-52%

44 Oferte ramase

60 LEI
Cumpara!

6 Oferte cumparate

Descriere

 

1 x EMslim electrostimulare musculara cu 60 lei in loc de 125 -bonus 1 sedinta LPG facial

EMSlim este un dispozitiv inovator aprobat de FDA pentru sculptarea corpului, care utilizează tehnologia de electromagnetism cu impulsuri de înaltă intensitate (HIFEM). Acesta are ca scop arderea grăsimilor și construirea masei musculare, fără a necesita timp de recuperare sau intervenție chirurgicală. Iată câteva detalii despre EMSlim:

Cum funcționează?: EMSlim stimulează profund și intens mușchii, generând 20.000 de contracții musculare în zona țintită într-o singură ședință de 30 de minute. De asemenea, EMSlim Neo adaugă și reducerea grăsimii prin radiofrecvență. În următoarele două luni, celulele grase deteriorate sunt eliminate natural din corp, asemănător procedurii Coolsculpting.

Zonele țintite: EMSlim și EMSlim Neo sunt concepute pentru a trata zonele mai mici ale corpului, cum ar fi coapsele superioare. Aceste dispozitive nu înlocuiesc liposucția și sunt destinate persoanelor aproape de greutatea lor ideală sau care doresc să trateze o zonă specifică cu depozite persistente de grăsime.

Atenție: Nu poți utiliza acest dispozitiv dacă ai implanturi metalice, cum ar fi un stimulator cardiac.

EMSlim oferă o metodă non-invazivă și eficientă pentru a obține rezultate în tonifierea și remodelarea corpului. Ca întotdeauna, consultă un specialist înainte de a începe orice tratament specific.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Poti folosi un voucher pentru tine din fiecare categorie (Head Spa,Cosmetica, Corporale), insa poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesare programare dupa achizitia voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Program: Luni-Vineri 10.00 -20.00

                 Sambata : 10.00-16.00

                  Duminica: 10.00- 16.00

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Tonic Studio

Tonic Studio

Bulevardul Pipera nr 34b
Voluntari
Romania

Abonare newsletter