1 sedinta masaj de drenaj limfatic (60 min) cu 64 lei in loc de 120 lei - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-47%
1 sedinta masaj de drenaj limfatic (60 min) cu 64 lei in loc de 120 lei
Valoare Discount Castigi
120 LEI 47% 56 LEI

25 Oferte ramase

64 LEI
Cumpara!

25 Oferte cumparate

Descriere

1 sedinta masaj de drenaj limfatic (60 min) cu 64 lei in loc de 180 lei

 

Drenajul limfatic este o tehnică manuală utilizată pentru a stimula fluxul limfei cu scopul de a reduce inflamația și de a îmbunătăți starea de sănătate. Printre numeroasele funcții, limfa contribuie la izolarea patogenilor cauzatori de boală și la deversarea proteinelor și grăsimilor captate înapoi în sânge.

Datorită rolului central pe care îl ocupă sistemul limfatic pentru funcționarea imunității, susținerea drenajului limfatic sugerează că această formă de masaj terapeutic poate ajuta la tratarea unei varietăți de afecțiuni.

Masajul de drenaj veno-limfatic reprezinta o tehnica speciala de masaj, care se utilizeaza in practica medicala curenta, devenind cu timpul o tehnica de masaj particulara, a carei valoare terapeutica este recunoscuta. Sistemul limfatic este una dintre caile majore de absorbtie a substantelor nutritive din tractul difestiv si este calea principala de absorbtie a grasimilor, motiv pentru care, spre finalul "periplului" limfei prin organism, ea devine foarte vascoasa.

Printre cele mai importante indicatii ale acestui tip de masaj se numara: prezenta edemelor posttraumatice si postoperatorii, tulburari algodistrofice diverse, tulburari circulatorii.

Detoxifiant, imunizant si relaxant – DRENAJUL LIMFATIC este ideal pentru eliminarea lichidelor in exces, ameliorarea afectiunilor circulatorii si problemelor cauzate de sedentarism.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Voucherul este destinat atat doamnelor cat si domnilor.

Program: Sambata-Duminica  08.00 - 20.00 ;    

Programarile se pot face telefonic sau pe whatapp (recomandat) impreuna cu numele si voucherul atasat.

Sedinta se considera ca si efectuata daca nu se anunta cu un sms sau apel  cu un minim de 5 ore inainte .

Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti folosi un singur voucher in nume propriu din fiecare oferta disponibila la Phoenix Therapy, restul le poti face cadou.

Voucherul este valabil pana la: 31.07.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Phoenix Therapy

website
str. Cezar Bolliac 6, prima intrare, etaj 1, sector 3
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter