Zbor cu Parapanta Tandem la Poiana Brasov (vf Postavaru)/ Bunloc (Sacele - Brasov)/ Comarnic (vf Plesuva) cu 154 ron in loc de 300 - Creatorii de oferte


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
Orasul curent: Bucuresti
0371 341 565
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-49%

Descriere

Descopera senzatia zborului liber cu parapanta in tandem – Locatii disponibile la alegere : Poiana Brasov (vf Postavaru 1800m), Sacele Brasov (Bunloc 1200m), Comarnic (vf Plesuva 1250m)

Mai devreme sau mai tarziu, acest vis al copilariei ne da un imbold sa simtim aceasta senzatie unica, sa o experimentam, sa simtim vantul in fata si senzatia de miscare a zborului, lina plutire a parapantei deasupra capului, zgomotele infundate si atat de familiare ce vin de la sol si mai ales, peisajul.

Zborul cu parapanta in tandem se face cu o parapanta special proiectata pentru doua persoane in care un instructor piloteaza parapanta, iar pasagerul se bucura de placerea zborului. Acesta nu necesita o pregatire speciala, fiind de ajuns o scurta instruire la locul de decolare.

Experimenteaza zborul in una din cele 3 locatii : Poiana Brasov (vf Postavaru ), Sacele Brasov (Bunloc), Comarnic (vf Plesuva)

Zborul cu parapanta tandem implica decolarea impreuna cu pilotul de parapanta de la unul din cele 3 locuri de decolare mentionate. Este indicat sa fii imbracat lejer, in functie de anotimp si sa ai bocanci de munte pentru ca zborul cu parapanta chiar daca va fi o aventura placuta in care vei simti senzatii unice, este necesar sa fi confortabil, hidratat si sa nu-ti fie frig.

Pilotii Parapanta Brasov va pot lasa sa pilotati o parte din zbor si sa faceti curbe usoare folosind comenzile parapantei. Pentru persoanele care sunt pasionate de zbor, aceste momente pot fi primi pasi si primul instructaj spre zborul individual cu parapanta, acest sport plin de aventura si apreciat de practicantii zborului cu parapanta.

Zborul cu parapanta tandem este sigur dar si foarte distractiv in aceasi masura. Pilotii nostri au sute de ore de zbor experienta si echipamente certificate pentru zborul cu parapanta tandem, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme de siguranta.

Informatii utile:

 > locație:  - Bunloc - Săcele, Brașov

                  - vf Postavaru – Poiana Brasov

                  - vf Plesuva - Comarnic

 > durata zborului (poate varia funcție de condiția meteo): 10 – 15 minute

 > prețul biletului de transport pe cablu nu este inclus

 > greutatea minima/maximă a pasagerului: 30 - 110 kg

 > experiența anterioară nu este necesară, însă se recomandă ca forma fizică a pasagerului să fie acceptabilă

 > acest tip de activitate nu este recomandat persoanelor care au rău de mișcare sau înălțime, persoanelor care au probleme cu inima, picioarele sau gleznele

 > echipamentul de zbor (casca de protecție, combinezon, seletă) va fi asigurat de către instructorul-pilot, împreună cu instructajul necesar zborului

 

Vf Postăvaru -Poiană Brașov. Decolarea de la 1800 metri de pe Vârful Postavaru și aterizarea în Poiană Brașov. Zonă este foarte bună si pentru zboruri de iarnă. Cum decurge un zbor poti vedea aici 

Vf Plesuva  - Comarnic. Decolarea de la 1250 metri . Poti urmari un zbor aici 

Bunloc – Sacele . Decolarea de la 1200 metri; este unul din locurile preferate de comunitatea de parapanta din Brasov pentru zboruri tandem si simpla.  Este cel mai popular loc de zbor și pentru că este foarte accesibil având un telescaun care ne duce foarte aproape de decolare, iar aterizarea este chiar langă parcare. Bunloc este ideal pentru zbor din mai și pană în octombrie, dar iarnă în zilele cade și senine. Cum decurge un zbor poti urmari aici 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucherul CreatoriideOferte include:

-  Zbor cu Parapanta in Tandem in oricare din urmatoarele locatii la alegere: Poiana Brasov (vf Postavaru),  Bunloc (Sacele-Brasov), Comarnic (vf Plesuva)

Greutatea max a pasagerului 110 kg.

Zborul si durata petrecuta in aer depind de conditiile meteo.

Optional, pentru filmarea zborului se va achita (la locatie):
                - 50 lei pentru filmare Full HD sau
                - 85 lei pentru filmare si poze 360°
 
Pentru a ne asigura ca vom putea zbura in ziua si la ora stabilite, in functie de prognoza meteo vom reconfirma zborul cu maxim 2 zile inainte; in caz de vreme nefavorabila se reprogrameaza.

 

Se pot comanda oricate vouchere doresti.

Program zboruri : Luni - Duminica

Voucherul este valabil pana la: 15.11.2017

Detalii companie

HIGHFLYERS

HIGHFLYERS

Brasov
Romania

Abonare newsletter


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile

Sunt deja abonat