Inchiriere Limuzina Hover 7 locuri cu sofer si Sampanie pentru 120 minute cu 478 lei in loc de 800 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-40%
Inchiriere Limuzina 7 locuri 2 ore cu Sampanie si sofer cu 478 lei
Valoare Discount Castigi
800 LEI 40% 322 LEI

67 Oferte ramase

478 LEI
Cumpara!

23 Oferte cumparate

Descriere

Optiunea 1: Inchiriere Limuzina Hover 7 locuri cu sofer si Sampanie pentru 120 minute cu 478 lei in loc de 800

Oferta include:

- Inchiriere limuzina Hover cu 7 locuri (7 persoane) pentru 120 minute

- 1 sampanie

- Sofer

- Combustibil

Limuzina Hover: avand o lungime de 7 metri si 7 locuri va ofera luxul unei limuzine americane avand dotari de ultima generatie: un bar deosebit avand multe facilitati - frigider, cupe de sampanie, pahare pentru whisky, frapiera, sistemul hi-fi cu touch-screen, comenzi pentru iluminarea interioara. Canapele foarte comode din piele. Scaunele sunt imbracate in piele, barul este modern si iluminat si include frapiere si gheata. 

Capacitate: 7 persoane 

Dotari : 
- Tapiterie din piele 
- geamuri fumurii 
- dvd, mp3, bluetooth,
- bar, frapiere pentru sampanie + gheata,
Pentru fiecare rezervare sunt incluse in pret: sampanie, gheata,combustibil, sofer.
Toate limuzinele noastre se inchiriaza cu sofer (sunt imbracati impecabil - costum, cravata, manusi albe).
Toti soferii nostri sunt atent selectionati, profesionisti, calificati pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde.

Optiunea 2: Inchiriere Limuzina Hummer H3 11 locuri cu sofer si Sampanie pentru 60 minute cu 469 lei in loc de 590

Oferta include:

- Inchiriere limuzina Hummer H3 cu 11 locuri (11 persoane) pentru 60 minute

- 2 sampanii

- Sofer

- Combustibil

Limuzina Hummer: produsa de celebra marca de masini de teren a armatei americane ofera un spatiu generos in interior, lux si eleganta. Limuzina Hummer H3 produsa in SUA avand lungimea de 9 metrii si o capacitate de 11 locuri va ofera tot confortul de care aveti nevoie. Limuzina Hummer H3 are ca dotari 3 LCD de dimensiuni mari, sistem audio Hi-Fi de putere Kicker, iluminare cu fibra optica, plafonul oglinda iluminat, barul deosebit avand frapiere generoase cat si pahare de sampanie si whisky din cristal, canapele luxoase din piele.

Primii clienti ai limuzinelor Hummer au fost rapperii americani, cunoscuti pentru inclinatia lor fata de lux si opulenta. In limuzina Hummer, tot ceea ce inseamna lux este la superlativ, dimensiunile mari ale limuzinei oferind posibilitatea organizarii de petreceri cu pana la 11 invitati. Barul luminat, luminile ambientale, precum si canapele de lux transforma atmosfera din aceasta limuzina intr-un de club extravagant. Pentru o amintire unica alegeti sa inchiriati limuzina Hummer si nu veti regreta.

Dotari: Tapiterie din piele, Climatronic, Geamuri fumurii, Dvd+TV, Mp3, bluetooth, bar, frapiere pentru sampanie + gheata. Pentru fiecare rezervare sunt incluse in pret: sampanie, sofer, gheata, combustibil.

Anumite evenimente din viata trebuie sarbatorite intr-un mod fastuos, astfel incat sa vi le amintiti cu placere toata viata. Limuzinele noastre sunt perfecte pentru orice eveniment special, indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, petreceri aniversare, noaptea banchetului, petreceri pentru burlaci si burlacite sau de ce nu, chiar si cu ocazia trecerii in noul an. Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostri satisfactia totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam. Noi iubim Bucurestiul si dorim ca si dumneavoastra sa iubiti experienta VIP petrecuta aici.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste.

Este necesara programare telefonica in prealabil.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat.

Oferta este valabila doar in Bucuresti pana in soseau de centura.

Pentru zilele de Sambata rezervarile se fac cu cel putin 2 saptamani inainte!

Voucherul este valabil pana la: 30.11.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Limuzine Non Stop

Limuzine Non Stop

Str. Gheorghe Titeica Nr. 58, Sector 2
Bucuresti 020302
Romania

Abonare newsletter