Ture de inițiere cu canoea pe lac de munte (lacul Siriu-Buzau) pentru o persoana cu 190 lei in loc de 270 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-30%

30 Oferte ramase

190 LEI
Cumpara!

20 Oferte cumparate

Descriere

Canoeing & Kayaking pe lac de munte – tura de intiere

Daca credeai ca ai vazut toate frumusetile acestei tari, insa nu ai vizitat si acest loc magic ascuns intre padurile Buzaului, ei bine, te inseli! Lacul de acumulare Siriu este un loc spectaculos, ce merita explorat intr-o zi de weekend cand vrei sa te indepartezi putin de zgomotul si forfota oraselor.

Aventură pe apele lacului Siriu, o tură de iniţiere cu caiac canoea într-un cadru natural aparte. Tură cu canoea canadiană pe lac este primul pas în practicarea acest sport minunat, ocazia de a vedea peisaje ascunse celor care traversează zona pe uscat, o excelentă ocazie de exercițiu fizic în mijlocul naturii. Lacul Siriu se află la limita județelor Buzău și Brașov cu o lungime de cca 10 km, situat la 150 de km distanță de București. Este un lac de baraj între Munții Siriu și Podu Calului, format între pereți de stâncă și înconjurat de păduri dese, fapt ce a dat naștere unor peisaje extraordinare, puțin accesibile de pe maluri. Programul include o pauză pe o poienița total izolată, loc ideal pentru odihnă sau picnic.

La turele cu canoele organizate pe lacuri poate participa orice persoană cu vârstă minimă de 12 ani, indiferent de condiția fizică sau exeprienta în acest sport. Este obligatoriu ca participanții să aibă abilități minime de a înota

Turele de canoe sunt organizate în zilele de sâmbătă și duminică,

Program tura I 11:00 – 13:00 tura II 14:00 – 16:00

Echipament pus la dispoziție:

  • - Canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje și 2 compartimente etanșe(chesoane)destinate obiectelor electronice. Canoea canadiană este cea mai rapidă ambarcațiune de acest gen, poate susține fără probleme 2 persoane și provizii.
  • -  Vestă de salvare-articol obligatoriu.

Echipament obligatoriu:

             - încălțăminte sport lejer

             - pantaloni lungi, scurți, geacă de vânt, pălărie de soare, prosop

Traseu Traseul de canoe va porni din coada lacului, la punctul de vărsare a râului Buzău în lac, denumită Valea Neagră, traversând întrega lungime a lacului și golfurile laterale, însumând o lungime de cca 12 km.

 

•  Sezon: aprilie – octombrie

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucher pentru 1 persoana 

Varsta minima : 12 ani

Turele de canoe sunt organizate în zilele de sâmbătă și duminică

Sezon : aprilie - octombrie

Voucherul este valabil pana la: 31.10.2022 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Romanian Adventure

Romanian Adventure

website
Str. Trusesti 35
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter