Canoe-Rafting pentru o persoana in 2 locatii– Rucăr / Nehoiu cu 200 lei in loc de 280 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-29%

40 Oferte ramase

200 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

Canoe-Rafting în România pe râul Dâmbovița la Rucăr sau pe raul Buzau la Nehoiu

 

Trasee disponibile: 

1. Canoe-Rafting pe Dâmbovița

 • Traseul de canoe-rafting pornește din aval de localitatea Rucăr și are o lungime de aproximativ 12 km. În anumite perioade se poate porni și de la Podul Dâmboviței sau chiar de mai sus, la Sătic. Așadar, punctul de start este stabilit cu 1-2 zile înainte, în funcție de condițiile din teren.

2. Canoe-Rafting pe Buzău

 • - Traseul este situat în amonte de Lacul Siriu, pe DN10 și are o lungime de 5 km, având punctul final în apele limpezi ale lacului.
 • - Traseul implică realizarea a doua ture, cu pauză de odihnă și hidratare. La final este inclusă și o plimbare pe lac.
 • - Gradul de dificultate al traseelor este de nivel mediu, riscurile sunt practic inexistente, astfel încât activitatea se adresează tuturor doritorilor.

 

Canoe-Rafting, este un sport de aventură spectaculos și captivant, care se practică cu canoe gonflabile speciale cu capacitatea de  2 persoane, pe traseu de cca 3 ore. Aceste ambarcațiuni ne dau posibilitatea să abordăm și râuri mai mici, în comparație cu bărcile de 6 – 8 persoane, care pot traversa doar trasee pe râuri cu debite mari.

Acest sport extraordinar îți vă schimba pentru totdeauna ideea de ieșire la munte, trăind o experiență extraordinară pe valurile râului.

Înainte de a începe activitatea propriu-zisă, echipajul vă fi instruit privind modul în care va decurge o tură de canoe-rafting și tot ceea ce trebuie făcut pe durata întregii coborâri.  ambarcațiunile se vor deplasa în convoi, fiind încadrate în fată și în spate de ghizi specializați.

Pentru canoe-rafting vă propunem în sezonul 2022, două trasee deosebite, pe răul Dâmbovița în zona Rucăr și pe răul Buzău în amonte de lacul Siriu.

Echipa noastră de instructori are o vastă experiență în rafting-ul sportiv și de agrement, având la activ sute de coborâri,

Automobilele participanților vor fi lăsate  la punctul de start iar la sfârșitul activității șoferii vor fi transportați de către echipa noastră în amonte pentru a recupera automobilele. Pentru cei care ajung în zonă cu mijloace de transport în comun, le oferim posibilitatea de a participa, fiind preluati de echipa noastra din statia de autobuz sau tren.

Servicii incluse:

 • - instructaj
 • - echipă de ghizi
 • - echipament complet: botoși, cască, vestă de salvare (costum din neopren, doar în sezonul rece)
 • - materiale foto-video
 • - transfer de la punctul de finish la zona de start, în vederea recuperării automobilelor
 • - maşină de asistenţă pe durata coborârii (se deplasează în paralele cu bărcile)
 • - rezerva de apă potabilă

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucher pentru 1 persoana 

Varsta minima : 12 ani

Turele de rafting sunt organizate în zilele de sâmbătă și duminică

Sezon : Martie - Noiembrie

Participantul va opta pentru una din cele 2 locatii disponibile.

Dacă din anumite motive nu poti participa la data stabilita, ai posibilitatea de a-ti amâna venirea. Amânarea se face cu cel puțin 3 zile înainte de data inițială

Voucherul este valabil pana la: 30.11.2022 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Romanian Adventure

Romanian Adventure

website
Str. Trusesti 35
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter