Abonament 10 Ședințe ( valabil 1 luna ) la Salsa, Bachata și Kizomba cu 49 lei in loc de 170 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-71%

5 Oferte ramase

49 LEI
Cumpara!

45 Oferte cumparate

Descriere

Dansează pe ritmuri de Salsa, Bachata și Kizomba 

Abonamentul ce conține cursuri de Salsa, Bachata și Kizomba te lasă să îți alegi la ce cursuri vrei să participi și când. Școala de Dans Oportunidad îți oferă cursuri nemaipomenite cu instructori calificați, profesioniști care te întâmpină în ritm de dans!

 

Optiunea 1: Abonament 10 Ședințe ( valabil 1 luna ) la Salsa, Bachata și Kizomba cu 49 lei in loc de 170;

Optiunea 2: Abonament 15 Ședințe ( valabil 1 luna ) la Salsa, Bachata și Kizomba cu 69 lei in loc de 200;

Optiunea 3: Abonament Nelimitat 1 Luna la Salsa, Bachata și Kizomba cu 99 lei in loc de 240.

*Programările se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului, alegându-se ziua, ora, dar și stilul de dans.

Salsa este, poate, cel mai jucaus stil de dans latino. Originar din America de Sud, odata cu trecerea anilor a primit multe influente din alte stiluri si a ajuns sa fie un dans care permite oricui sa se exprime pe ring in stilul propriu. Se poate dansa atat in pereche, cat si individual si nu iti trebuie decat un mic strop de “nebunie” ca sa spui o poveste pe ringul de dans. Fiind un dans atat de complex, nu exista doar un set standard de miscari, ci fiecare dansator este liber sa isi exploreze imaginatia si sa interpreteze muzica asa cum sufletul ii dicteaza

Cand spui Bachata spui “romantism”, “conexiune”, “poveste”. Un dans in care partenerii danseaza apropiati si corpurile lor se misca in tandem, legatura dintre ei fiind foarte importanta pentru un dans de neuitat. Muzica de bachata inseamna poezie, majoritatea melodiile avand versuri de dragoste. Este imposibil sa nu te indragostesti de acest stil odata ce ai facut primii pasi. Este un dans plin de mister, odata cu trecerea anilor dansatorii descoperindu-i din ce in ce mai multe secrete.

Kizomba inseamna senzualitate. Este un stil care a prins foarte mult la public si a devenit un dans foarte popular, mai ales in ultimii ani. Muzica este buna de ascultat chiar si in afara ringului, deoarece ritmurile sale ajung sa fie indragite chiar si de oameni care nu au dansat niciodata, dovada ca unele melodii de kizomba sunt difuzate si la radio. Conexiunea dintre parteneri este foarte importanta. Pozitia de dans este una apropiata si, de aceea, in momentul dansului, partenerii pasesc in propria lor lume unde isi spun povestea impreuna si, astfel, se creeaza o legatura foarte puternica intre ei.

Oportunidad este o scoala de dans, teatru, improvizatie si dezvoltare personala. Suntem o echipa de profesionisti, cu larga experienta pe scena si in spatele ei. Am tinut mii de cursuri si workshop-uri, am organizat sute de evenimente. Cu noi poti invata salsa, bachata, kizomba si multe altele.

 

 

Oferta valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou.

Programările se fac telefonic dupa achizitionarea voucherului, alegându-se ziua, ora, dar și stilul de dans

Sedintele se fac consecutiv din momentul in care clientul se prezinta la sala pentru prima sedinta.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

 

Suntem in centrul Bucurestiului, la doi pasi de Cismigiu. Acces usor de la Universitate, de la Sala Palatului sau din Cismigiu. Numeroase variante de transport.

Daca vii cu masina, gasesti loc de parcare chiar in fata cladirii.

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Scoala de Dans Oportunidad

Scoala de Dans Oportunidad

Ion Brezoianu 23-25, Palatul Universul, Corp A, Etaj 5, Sector 1 (Cismigiu)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter