Vaccin anual caine (DHPPi-LR) cu 72 lei in loc de 120 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-40%
Vaccin anual caine (DHPPi-LR) sau pisica (Tricat + Rabies) cu 72 lei
Valoare Discount Castigi
120 LEI 40% 48 LEI

88 Oferte ramase

72 LEI
Indisponibil

12 Oferte cumparate

Descriere

 

Optiunea 1: Vaccin anual caine (DHPPi-LR) cu 72 lei in loc de 120

Optiunea 2: Vaccin anual pisica (Tricat + Rabies ) cu 72 lei in loc de 120

Optiunea 3: Vaccin anual caine (DHPPi-LR) + Consultatie + Carnet de sanitate + Taiat unghii, curatat urechi, vidat glande cu 132 lei in loc de 265

Optiunea 4: Vaccin anual pisica (Tricat + Rabies ) + Consultatie + Carnet de sanitate + Taiat unghii, curatat urechi cu 132 lei in loc de 265

 

Vizitele la medicul veterinar pentru vaccinare atunci cand v-ati cumparat un puiut de caine sunt importante deoarece iti protejeaza cainele de boli periculoase, chiar mortale, iar din fericire acestea pot fi prevenit in mare parte prin vaccinare.

Vaccinurile sunt esențiale pentru sănătatea patrupedului și chiar pentru viața acestuia, având rolul de a-l imuniza împotriva unor boli care pot fi fatale, și anume:

 

  • - Maladia Carre (cunoscută, popular, sub numele de jigodie)
  • - Hepatita infecțioasă
  • - Parvoviroza
  • - Parainfluența Canina
  • - Leptospiroza
  • - Rabie
  •  

Vaccinarea pentru imunizare trebuie să se realizeze anual, de aceasta dată fiind administrat vaccinul DHPPI-LR, care protejează împotriva tuturor bolilor menționate anterior, dar care include și vaccinul antirabic, obligatoriu de făcut în fiecare an.

Vaccin DHPPi-LR  =  D – distemper, H – hepatita infectioasa, P – parvoviroza, Pi – paraimfluenza canina, L – leptospiroza, R – Rabie

Vaccinul polivalent, ajuta, la crearea de anticorpi, eliberand in sistemul cainelui, antigeni. Dupa administrarea vaccinului, cainii, trebuie sa se odihneasca, fara a face eforturi fizice, timp de o saptamana.

 

Pentru ca pisica ta să fie sănătoasă și ca să te poți bucura de ea mult timp, ar trebui să o vaccinezi. În caz contrar, pisicile pot suferi de boli grave care ar putea avea urmări permanente sau, în cel mai rău caz, pot duce la moartea acesteia. Doar veterinarii se pot ocupa de vaccinarea pisicii. De asemenea, doar ei au voie să completeze carnetul de sănătate al acesteia.

După cum sugerează și numele, vaccinul Tricat Trio protejează animalul de primele trei boli cele mai frecvente.

  • - Caliciviroza este o boală infecțioasă contagioasă care poate declanșa apariția ulcerului la nivelul gurii, lipsa completă a apetitului și chiar dezvoltarea pneumoniei, mortală pentru pisici.
  • - Rinotraheita - afectează tractul respirator al animalului. Boala este asociată cu caliciviroza și uneori se numește "gripa felină", ​​deoarece provoacă toate simptomele clasice, printre care: febră, strănut, tuse, descărcare nazală. Pericolul bolii este că poate fi fatal pentru pisoii și pisicile vechi. De asemenea, instrucțiunea interzice vaccinarea, dacă animalul a apărut deja simptomele de mai sus.
  • - Panleucopenia (declanșatorul de parvovirus) este o boală extrem de contagioasă, care în majoritatea cazurilor este fatală. Pericolul parvovirusului este că acesta persistă în mediul îndelungat și poate fi adus în apartament pe pantofii unei persoane. Astfel, chiar și pisicile din interior care nu au fost niciodată în contact cu alte animale sunt expuse riscului.

 

Rabia este fatală după infecție. Vaccinul antirabic oferă protecție nu doar animalului, ci și stăpânului acestuia. Pentru că rabia se transmite de la pisici la oameni și poate fi fatală și pentru oameni.

JoyVet raspunde standardelor cele mai inalte de pe piata la ora actuala, atat din punct de vedere al pregatirii profesionale a medicilor cat si al echipamentelor de ultima generatie cu Certificat de Inovatie.

Fie ca este vorba de interventii ce ii salveaza viata, de un simplu vaccin anual si deparazitarea de rutina ce il fereste de boli si complicatii sau pur si simplu de mancarea pe care o iubeste si o jucarie noua, in cadrul Clinicii JoyVet gasiti exact solutia, tratamnetul sau zambetul de care aveti nevoie!

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Poti cumpara oricate vouchere doresti.

Este necesara programare telefonica dupa achizitionarea voucherului.

Program:  Luni - Vineri 09.00 - 21.00

                 Sambata-Duminica 09.00-15.00

Voucherul este valabil pana la: 28.02.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

JOYVET Cabinet Veterinar

JOYVET Cabinet Veterinar

Strada Lt. Dumitru Papazoglu 68
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter