Pasaport international + Microcipare + Vaccin antirabic + Inregistrare RECS cu 150 lei in loc de 300 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-50%

43 Oferte ramase

150 LEI
Indisponibil

7 Oferte cumparate

Descriere

Pasaport international + Microcipare + Vaccin antirabic + Inregistrare RECS cu 150 lei in loc de 300

Un pasaport european pentru animale de companie este un document bazat pe un sablon standard al UE si este esential pentru calatoriile in tarile din uniunea europeana.

Contine o descriere si detalii ale animalului de companie, inclusiv codul microcipului sau al tatuajului, codul de vaccinare impotriva rabiei, precum si datele de contact ale proprietarului si ale medicului veterinar care a eliberat pasaportul.

Microcipul este un „dispozitiv” de forma și mărimea unei boabe de orez, învelit într-o capsulă de sticlă, menit să fie implantat sub pielea animaluțelor și să rămână acolo pentru tot restul vieții lor. Microcipul se introduce de regulă în zona cefei cu ajutorul unei seringi speciale în care acesta este incorporat.

Acest microcip se scanează cu cititorul de microcipuri, procedeu asemănător scanării codurilor de bare al diferitelor produse din supermarketuri. Scanarea nu dăunează cu nimic animăluțului.

Microcipul îi oferă o identitate PERMANENTĂ, ce nu poate fi ștearsă sau înlocuită, decât cu acordul și semnătura proprietarului. În cazul pierderii animăluțului, proprietarul trebuie să anunțe medicul veterinar, iar acesta va declara cătelușul pierdut în baza de date (R.E.C.S).

Microcipul contine un numar unic de identificare, care poate fi detectat de cititorul specific.

Dupa aplicarea acestuia, medicul veterinar procedeaza cu inregistrarea in RECS (Registrul De Evidenta Al Cainilor Cu Stapan):

  • - numarul microcipului
  • - datele animalului
  • - date referitoare la proprietar.

 

Microciparea pisicilor nu intra in obligatiile proprietarilor de pisici decat daca ai de gand sa o oferi spre adoptie in strainatate sau daca ai de gand sa calatoresti cu ea in UE.

Obligatorie sau nu, utilizarea microcipului la pisici este foarte recomandat, in special pentru cele care au acces in exterior sau care pot scapa de ferestre si balcoane

Rabia sau turbarea este o boală extrem de gravă al cărui „antidot” nu a fost încă găsit. Singura șansă de „tratare” al acestei boli este vaccinarea antirabică preventivă

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Poti cumpara oricate vouchere doresti.

Este necesara programare telefonica dupa achizitionarea voucherului.

Program:  Luni - Vineri 09.00 - 21.00

                 Sambata-Duminica 09.00-15.00

Voucherul este valabil pana la: 28.02.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

JOYVET Cabinet Veterinar

JOYVET Cabinet Veterinar

Strada Lt. Dumitru Papazoglu 68
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter