Tratament profesional impotriva caderii parului prin microneedeling cu 249 lei in loc de 700 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-64%

41 Oferte ramase

249 LEI
Indisponibil

9 Oferte cumparate

Descriere

Tratament profesional impotriva caderii parului prin microneedeling!

Acum poti reduce caderea parului!

 

Alopecie – tratament prin Microneedling

Pentru tratamentul impotriva caderii parului se aplica la nivelul scalpului un cocktail ce contine o combinatie de substante menite sa stimuleze microcirculatia capilara si productia de colagen si elastina, care vor determina stoparea caderii parului, regenerarea acestuia si intarirea radacinii firelor de par. Cu ajutorul dispozitivului de Microneedling se vor introduce in scalp aceste substante active, prin miscari controlate si adancimi variabile, direct la radacina firelor de par.

Frecventa: 1 sedinta la 2 saptamani. In medie sunt necesare 4-6 sedinte.

 

CE ESTE MICRONEEDELINGUL

Microneedling este un dispozitiv cu ace care se foloseste doar de specialisti si care ajuta la introducerea in scalp a substantelor active necesare cresterii parului de 3000 de ori mai mult decat daca ati folosi serumurile in mod obisnuit.

Microleziunile determinate de ace la nivelul scalpului stimuleaza microcirculatia capilara si productia de colagen si elastina care ajuta la refacerea foliculului pilos, dar si la regenerarea circulatiei capilare.

Nivelul de patrundere al acestor ace se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, intre 0.5 si 2 mm.

Prin Mezoterapie va fi echilibrata secretia de sebum, se va inlatura matreata, pielea scalpului va fi revitalizata, fiind stimulata cresterea parului.

Microneedling este o procedura minim-invaziva, eficienta, fara riscuri si fara timp de recuperare.

Foloseste un dispozitiv medical de forma unui stilou cu micro-ace (ace foarte fine pentru confortul pacientului) de unica folostina. O miscare de vibratie controlata produce multiple microcanale in piele care declanseaza procesele naturale de regenerare a parului, ingrosarea firului de par si cresterea densitatii firelor de par.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte! 

Achizitioneaza voucherul si suna-ne pentru programare la telefonul din voucher. Te rugam sa ai la indemana codul de pe voucher pentru a efectua programarea.

Poti cumpara mai multe vouchere pentru a le utiliza personal sau pentru a le face cadou.

Valabilitate voucher: cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile! Ulterior, valabilitatea o vei stabili impreuna cu salonul in functie de numarul de sedinte cumparat.

Salonul isi rezerva dreptul de a organiza programarile in functie de disponibilitatea sa.

Salonul este destinat exclusiv femeilor.

Program:
Luni - Sambata: 10:00 - 21:00

Voucherul este valabil pana la: 01.12.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Perfect Woman Salon

Perfect Woman Salon

Str Tineretului 31A ( Militari Residence)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter