Plimbare in Delta Dunarii (Traseu Colonia de pasari 2 - 3 ore) pentru 2 persoane cu 250 lei in loc de 350 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-29%

88 Oferte ramase

250 LEI
Cumpara!

12 Oferte cumparate

Descriere

Plimbare in Delta Dunarii (Traseu Colonia de pasari 2 - 3 ore) pentru 2 persoane cu 250 lei in loc de 350

 

Traseul parcurs

Vom porni din Tulcea – Canal 36 – Canal Trofilca – Canal Sireasa – Lac Cotete – Lac Carasul – Lac Purcelu – Canal Sireasa de Nord si dupa ce am parcurs tot traseul de vom intoarce catre Tulcea

 

Ce vom vizita in aceasta excursie?

Bucurați-vă de o experiență memorabilă în inima Deltei Dunării în timp ce vă aventurați într-o excursie cu barca care vă va purta prin peisaje spectaculoase și prin biodiversitatea bogată a acestei regiuni unice. Traseul nostru începe din pitorescul port Tulcea, unde vă așteaptă o lume a naturii sălbatice și a peisajelor fermecătoare.

 

Canalul 36 – Ușa de Intrare în Delta Dunării

Navigând pe Canalul 36, cunoscut și ca “Porțile Deltei Dunării”, veți fi încântați de bogăția de vegetație care vă înconjoară. Acest canal, cu o lățime de aproximativ 10 metri, este un habitat ideal pentru diverse specii de păsări. Egretele mici și mari, cormoranii și străcii cenușii vă vor întâmpina în această călătorie plină de farmec.

 

Canalul Trofilca – Întâlnirea cu Păsările Albastre

Intrând în Canalul Trofilca, vă veți bucura de un traseu mai îngust, dar la fel de fermecător. Aici, pescărușii albaștri vă vor însoți în zboruri grațioase, completând frumusețea peisajului deltei. Această zonă vă va oferi o incursiune autentică în habitatul natural al păsărilor din Delta Dunării.

 

Canalul Sireasa de Nord și Lacul Cotețe – Oază de Liniște și Biodiversitate

Pe măsură ce ne îndreptăm către Canalul Sireasa de Nord, vă veți afla în mijlocul unei adevărate oaze de liniște și biodiversitate. Lacul Cotețe vă va întâmpina cu nufări galbeni și albi, iar malurile sale vor fi populate de diverse specii de păsări. De la lebede elegante și rar întâlnite, la sârcul galben și chiar vulturul codalb, veți avea ocazia să observați o varietate uimitoare de viețuitoare în habitatul lor natural.

 

Revenirea la Tulcea – O Călătorie Plină de Amintiri

Cu inimile pline de amintiri și imagini fermecătoare, ne vom întoarce pe Canalul 36 pentru a reveni la Tulcea. În timp ce părăsim minunata Deltă, vom purta cu noi nu doar peisaje incredibile, ci și o mai mare apreciere pentru frumusețea și fragilitatea naturii.

Așadar, pregătiți-vă să vă lăsați cufundați în frumusețea Deltei Dunării într-o excursie cu barca care va rămâne vie în amintirile dumneavoastră mult timp după ce veți reveni acasă.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucher pentru 2 persoane.

Valabilitate voucher: 1 Mai - 31 Octombrie!

O persoană poate cumpăra câte vouchere dorește.

Programarea se efectuează după cumpărarea voucherului.

Punct de plecare: Faleza Ivan Patzaichin Tulcea.

 

Voucherul este valabil pana la: 31.10.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Excursii in Delta Dunarii

Excursii in Delta Dunarii

website
Str Independenței 1
Tulcea
Romania

Abonare newsletter