Acces 2 persoane la Paranormal Activity cu 90 lei in loc de 140 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-36%
Paranormal Activity Room evadeaza cu 90 lei
Valoare Discount Castigi
140 LEI 36% 50 LEI

181 Oferte ramase

90 LEI
Cumpara!

19 Oferte cumparate

Descriere

Optiunea 1:  Acces 2 persoane la Paranormal Activity cu 90 lei in loc de 140

Optiunea 2:  Acces 3 persoane la Paranormal Activity cu 120 lei in loc de 180

Optiunea 3:  Acces 4 persoane la Paranormal Activity cu 150 lei in loc de 220

Optiunea 4:  Acces 5 persoane la Paranormal Activity cu 180 lei in loc de 260

Optiunea 5:  Acces 6 persoane la Paranormal Activity cu 210 lei in loc de 300

 

Paranormal Activity Room: Tocmai ce te-ai mutat în noua ta casă, însă lucrurile nu sunt deloc așa cum te-ai așteptat. O entitate invizibilă își face simțită prezența în timp ce încerci să te convingi că pentru toate întâmplările ciudate există o explicație rațională însă momentele înspăimântătoare devin din ce în ce mai multe până când ajunge să te scoată din minți. Stresul psihologic devine maxim. Vei putea oare să învingi spiritul ce nu este gata să părăsească locuința sau vei cădea pradă lui? Intră în casa bântuită pentru 60 minute ce par o eternitate. Paranormal Activity este un escape room incitant, plin de provocări palpitante, inspirat dintr-o producție TV. Pentru a-l juca, trebuie să îți imaginezi că ești într-o casă bântuită și să dezlegi puzzle după puzzle, ca un adevărat detectiv curajos. Oricum…vei avea de-a face cu un episod care nu s-a filmat niciodată și în care tu și prietenii tăi aveți rolurile principale. Crezi că veți reuși să rezolvați misterul în 60 de minute? Dovediți tuturor că se poate! * (Paranormal Activity este fosta cameră a InsideOut Escape Rooms)

 

Ce este “escape room”?

 

In momentul de fata jocurile de tipul „escape room” sunt printre cele mai cautate atractii in marile orase ale lumii si, in ultimul an, au cunoscut o crestere spectaculoasa a popularitatii in Bucuresti, cat si in toata tara.Dupa cum sugereaza si numele, “Escape room” este un joc de societate, prin care participantii accepta provocarea de a fi inchisi intr-o camera tematica alaturi de prieteni / colegi cu scopul de a reusi sa evadeze intr-un interval determinat de timp (cel mai adesea 60 min). Evadarea presupune ca jucatorii sa rezolve o serie de puzzle-uri, dileme si provocari intelectuale, lucrand in echipa.Fiecare camera de evadare are in spate o poveste care ne ajuta sa transpunem mai usor jucatorii in alta “realitate”. Astfel, echipele de 2 pana la 6 oameni trebuie sa colaboreze si sa comunice pentru a descoperi indiciile din camera respectiva pentru a rezolva puzzle-urile si ghicitorile existente. Este important ca jucatorii sa-si foloseasca spiritul de observatie, logica si imaginatia, sa se bazeze pe cunostintele, intuitia si logica fiecaruia, pentru a avansa pe firul povestii si a dezlega pas cu pas enigmele. Marea provocare consta in atingerea obiectivul final: sa gaseasca cheia ce deschide usa camerei (care poate sa nu fie o cheie fizica) si sa evadeze din camera intr-un interval de timp cat mai scurt, dar nu in mai mult de 60 de minute..

 

 

Locked In – Escape Rooms Bucuresti: are unele dintre cele mai populare jocuri „escape room” din Bucuresti, drept dovada stau articolele (nesponsorizate) de pe site-uri de specialitate, miile de fani si review-urile de pe reteaua de socializare Facebook , review-urile de pe Tripadvisor si nu numai. Daca doriti un mod inedit de a va petrece timpul liber alaturi de prieteni si, in acelasi timp, sa va puneti la incercare inteligenta, ingeniozitatea si imaginatia, Locked In este o solutie in acest sens.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste.

Programarea se efectueaza dupa cumpararea voucherului.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Locked In Escape Room

Strada Arcusului Nr. 19, Sector 3, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 15.05.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Locked In Escape Room

Locked In Escape Room

website
Str. Arcusului Nr.19, Sector 3
Bucuresti 031206
Romania

Abonare newsletter