Pachet dureri articulare: consult si ecografie cu 289 in loc de 420 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-31%
Pachet dureri articulare: consult si ecografie cu 289 in loc de 420
Valoare Discount Castigi
420 LEI 31% 131 LEI

40 Oferte ramase

289 LEI
Cumpara!

10 Oferte cumparate

Descriere

PACHET DURERI ARTICULARE – CONSULT SI ECOGRAFIE

Dacă aveți dureri și/sau tumefacții articulare vă oferim posibilitatea unui consult reumatologic și efectuarea unei ecografii articulare. Este o investigație imagistică noninvazivă, neiradiantă, adresabilă oricărui pacient (nefiind condiționată de prezența dispozitivelor metalice, a alergiilor sau a claustrofobie). Nu necesită o pregătire specială, durata investigației variază în funcție de segmentul examinat, rezultatul se emite pe loc (interpretarea și imaginile elocvente printate) deci nu trebuie să reveniți ulterior. Permite examinarea în timp real. Multe patologii articulare rămân nediagnosticate dacă se evaluează în repaus (ex. RMN) pe când în cazul ecografiei, pacientul poate preciza locul dureros și prin anumite teste, durerea poate fi reprodusă. Oferă informații suplimentare despre aspectul articulației și al elementelor periarticulare, putând identifica prezența calcificărilor, a lichidului în exces sau a unor leziuni tendinoase.

Acuzele care necesită ecografia articulară: durerile articulare asociate sau nu cu tumefacții (umflături), limitarea mobilitații, blocaj articular, apariția unor formațiuni în adiacența articulației (chisturi, noduli); amorțeli/furnicături la nivelul mâinilor/picioarelor; manifestări complexe, simetrice când specialistul suspectează o afecțiune articulară autoimună (ex. poliartrita reumatoidă, artrita psoriazică, spondilită anchilozantă) sau când dorește evaluarea statusului (progresia/regresia inflamației). Se poate examina ecografic aproape orice articulație, cu excepția coloanei vertebrale. Așadar, dacă doriți să evitați o investigație iradiantă, consumatoare de timp și răbdare, vă recomandăm un consult reumatologic... și o ecografie articulară.

PACHETUL INCLUDE:

- Consult reumatologic

- Ecografie articulară (include o articulație)

- Interpretare rezultate și recomandări terapeutice

 

De 15 ani ne straduim sa oferim servicii medicale de excelenta, din suflet, cu o echipa de medici profesionisti, dedicati sanatatii tale. Atentia acordata detaliilor, explicatiile amanuntite, colaborarea stransa cu toti specialistii clinicii, permanenta perfectionare academica sunt doar cateva motive pentru care sa alegi cu incredere echipa MEMORMED.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului Creatoriideoferte.ro

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat sau electronic in locatie.

Este necesara programare telefonica dupa cumpararea voucherului.

Oferta este valabila fara trimitere de la medicul de familie.

Centrul Medical Memormed

BUCURESTI

1. Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Nr. 30, Corp A si Corp B, Sector 1.

2. Str. George Georgescu, Nr. 54 - Policlinica si Imagistica

3. Str. Sf. Elefterie, Nr. 47-49 - Piata Cotroceni

Voucherul este valabil pana la: 15.05.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Centrul Medical Memormed

Centrul Medical Memormed

website
Bd. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 30, Corp A si Corp B, Sector 1.
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter