Tratament Parodontoza cu PRP (Terapia Vampir) - injectare intragingivala 1 kit cu 550 in loc 800 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-31%

43 Oferte ramase

550 LEI
Cumpara!

7 Oferte cumparate

Descriere

Tratament Parodontoza cu PRP (Terapia Vampir) - injectare intragingivala 1 kit cu 550 in loc 800

PRP sau Terapia Vampir este un tratament foarte eficient in tratarea bolii parodontale. Consta in injectarea la nivel local (intragingival) a plasmei trombocitare care contine numerosi factori de crestere. Prin reinjectare plasmei se activeaza procesul de vindecare naturala si regenerarea tesutului tratat.

Se stimuleaza formarea noilor vase de sange, deci circulatia sangvina la nivel local este imbunatatita, hranind gingia si accelerand vindecarea. 

Tratamentul este 100% compatibil si nu prezinta efecte secundare, intrucat plasma  obtinuta pentru injectare este proprie pacientului. Nu exista riscul de respingere sau aparitia reactiilor alergice.

Cum se efectueaza Terapia Vampir?

Se recolteaza o cantitate mica de sange intr-o eprubeta sterila, se proceseaza prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce contin factorii de crestere si reparare. Acestia se elibereaza in mod natural in orice tentativa a organismului de a repara o leziune.

Plasma bogata in trombocite se va injecta in piele, cu ajutorul unui ac fin.

Tehnica se efectueaza sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza rapid, in prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranta ca se administreaza propriul sange.

Riscul de fenomene imunologice este complet absent, avand in vedere ca produsul propriu organismului este perfect biocompatibil. Exista riscul de a face mici hematoame (vanatai) la locul de injectare, care dispar in cateva zile, iar dupa injectare poate sa apara un usor proces inflamator local.

Persoana trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu fie in episod febril, sa nu aiba tulburari de coagulare, afectiuni de colagen. Aceleasi contraindicatii sunt valabile pentru orice alta interventie estetica minim invaziva.

Clinica Dr. Cristina Bejan va ofera intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai inalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.ro

O persoana poate folosi un singur voucher personal, dar poate cumpara cate doreste pentru a le face cadou.

Este necesara programare telefonica dupa achizitia voucherului .

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Clinica Dr. Cristina Bejan

Clinica Dr. Cristina Bejan

website
Str. Amman Nr, 36, Sector 1
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter