Plimbare ponei: 1 sedinta x 15 minute (copii 2-3 ani) cu 35 lei in loc de 60 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-42%

80 Oferte ramase

35 LEI
Cumpara!

20 Oferte cumparate

Descriere

Plimbari cu PONEI  la HOBBY LAND RANCH Bucuresti

 

Calutii si poneii va asteapta la HOBBY LAND RANCH, in comuna Ganeasa, Ilfov (1 km de Afumati).

Suntem cel mai apropiat Club de Echitatie din Bucuresti, cu acces din trei directii (Voluntari/Afumati, Pantelimon, Centura Bucuresti).

La noi puteti sa va bucurati de intalnirea cu calutii intr-o oaza de liniste si verdeata, chiar la marginea padurii, la adapost de aglomeratia urbana, desi suntem foarte aproape de Bucuresti.

Va punem la dispozitie cai frumosi si blanzi, instructori cu experienta pedadogica, aer curat la padure si un mediu linistit, calm, in care sa va puteti recrea impreuna cu toata familia. Dispunem de manej acoperit si terasa incalzita cu bauturi calde si reci.

Lectiile de echitatie sunt interactive si recreative si sunt deschise tuturor categorilor de varsta: copii incepand de la 2 ani si adulti, inclusiv celor fara niciun fel de experienta cu caii.

 

VARIANTE:

 

Optiunea 1:  Plimbare ponei 1 sedinta x 15 minute (copii 2-3 ani) cu 35 lei in loc de 60

BONUS:Acces gratuit nelimitat, pe toata durata zilei, la locul de joaca HOBBY LAND PLAY in aer liber cu castel medieval din lemn, leagane si tobogane (tarif normal acces – 25 lei).

 

Optiunea 2:  Plimbare ponei 1 sedinta x 30 minute (copii 3-5 ani) cu 55 lei in loc de 110

BONUS:Acces gratuit nelimitat, pe toata durata zilei, la locul de joaca HOBBY LAND PLAY in aer liber cu castel medieval din lemn, leagane si tobogane (tarif normal acces – 25 lei).

Va punem la dispozitie gratuit echipament complet de echitatie (sa, frau, toca si vesta de protectie) disponibile in toate marimile.

 

Plimbarile cu poneii si sedintele de echitatie se desfasoara in aer liber, iar daca ploua, in manej acoperit.

Tinuta minima obligatorie: pantaloni lungi, incaltaminte inchisa (adidas, pantof, cizme sau ghetute cu toc patrat de 1cm).

 

DESPRE NOI:

Clubul de Echitatie HOBBY LAND RANCH ofera lectii de echitatie pentru incepatori si avansati, plimbari cu trasurica cu ponei, tabere de echitatie “MICUL COWBOY” si pensiune completa pentru cai in boxe cu suprafata generoasa, de aproape 14 mp (3,7m x 3,7m), in grajd izolat termic, cu ingrijitor permanent si cu padocuri exterioare de 800-1.200 mp pentru fiecare cal.

8 boxe au padoc individual exterior, cu acces direct liber permanent din boxa.

 

DOTARI:

Bar/Terasa incalzita cu bauturi calde.

Loc de joaca in aer liber pentru copii cu Castel Medieval din lemn, leagane si tobogane.

Toalete, dusuri si vestiare separate pentru barbati si femei.

Manej exterior 60x40m.
Manej rotund cu diametrul de 14 m.
Manej acoperit

Pasune ingradita.

Dus interior cu apa calda pentru cai si uscator.

Adapatori automate.

Suprafata totala Club: 3 HA.

Locatia: comuna Ganeasa, Ilfov. Tastati HOBBY LAND RANCH pe Harti Google sau Waze.

 Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului Creatoriideoferte!

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Program Luni: Inchis

Marti - Vineri: 09.00-17.00 

Samb-Dum 08.00-18.00

Programarile se fac pe whatsapp (dupa achizitia voucherului) cu minim o zi inainte.

 

Va rugam sa trimiteti pe whatsapp:

  • Voucherul in format pdf
  • Numele Dvs complet
  • Numele si varsta calaretului (copil sau adult)
  • Data si ora la care doriti sa veniti

Confirmarea programarilor se face in functie de disponibilitate. Luni Clubul este inchis. Daca nu va prezentati la programare, voucherul se considera utilizat iar banii nu se restituie.

Puteti cumpara un numar nelimitat de vouchere, dar puteti utiliza unul singur in nume propriu sau pentru copilul Dvs, restul le puteti face cadou. O persoana sau un copil care a utilizat un voucher, nu mai poate utiliza inca un voucher, chiar daca este primit cadou.

 

Voucherele nu pot fi utlizate in zilele de Luni si in zilele de sarbatori legale.

Va rugam sa ajungeti la locatie cu minim 15 minute inainte de programare, pentru a avea timp sa va acomodati cu caii (in special in cazul copiilor) si sa imbracati echipamentul de protectie. Daca intarziati, minutele intarziate se vor scadea din durata plimbarii/sedintei de echitatie, intrucat ar fi o lipsa de respect sa ii lasam sa astepte pe clientii care sunt programati dupa Dumneavoastra si care ajung la timp. Va multumim pentru intelegere.

Voucherul este valabil pana la: 15.06.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Hobby Land Ranch

Hobby Land Ranch

website
Str Stefan cel Mare
Comuna Ganeasa, Ilfov
Romania

Abonare newsletter