Plimbare in Delta Dunarii (Traseu Tulcea - Mila 23 4 - 5 ore) pentru 2 persoane cu 375 lei in loc 540 - Creatoriideoferte
Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-31%

91 Oferte ramase

375 LEI
Cumpara!

9 Oferte cumparate

Descriere

Plimbare in Delta Dunarii (Traseu Tulcea - Mila 23 4 - 5 ore) pentru 2 persoane cu 375 lei in loc 540

 

Traseul parcurs

Tulcea – Canal 36 – Canal Sontea Veche – Lac Mesteru – Lac Nebunu – Zona Cot Candura – Lac Baclanesti – Lac Furtuna – Canal Vacaru – Lac Vacaru – Lac Lighianca -Dunarea Veche – sat Mila 23 vizitarea localitati sau putem servi un pranz pescaresc la localnici retur – Dunarea Veche – Sontea Veche – Canal s22 – Brat Sulina – sat Maliuc – Sat Partizani – bifurcatia Bratelor Sulina cu bratul SF. Gheorge – Tulcea

 

Ce vom vizita in aceasta excursie?

Experimentează o călătorie captivantă prin Delta Dunării, unul dintre cele mai frumoase și bogate ecosisteme din Europa. Traseul nostru meticulos ales te va purta prin peisaje variate și te va conecta cu fauna și flora uimitoare a Deltei. Iată cum se desfășoară aventura noastră:

 

Pornire din Tulcea: Canalul 36 – Poarta de Intrare în Delta Dunării

Navigând pe Canalul 36, cunoscut și ca “Porțile Deltei Dunării”, veți fi întâmpinați de o explozie de culori și sunete din lumea naturii. Aici, veți avea șansa să observați o varietate impresionantă de specii de păsări, printre care egretele mici și mari, cormoranii și străcii cenușii, în timp ce pătrundeți în inima Deltei.

 

Canalul Șontea Veche și Întâlnirea cu Pescarii Locului

Intrând pe Canalul Șontea Veche, vom ajunge în zona platformei La Scăunele, unde se află o colibă de pescari. Aici, vei avea ocazia să te conectezi cu tradițiile locale și să înțelegi modul de viață al pescarilor din Delta Dunării.

 

Explorarea Lacurilor Nebunu, Băclănești și Furtuna

Continuăm călătoria noastră prin Lacul Nebunu, Lacul Băclănești și Lacul Furtuna, adâncindu-ne în mijlocul unor peisaje naturale spectaculoase. Aceste lacuri sunt adăpostul unor specii uimitoare de păsări, precum pelicani, lebede și multe altele. Vei avea privilegiul să le observi în habitatul lor natural, oferindu-ți o experiență autentică de explorare a biodiversității Deltei.

 

Oază de Frumusețe în Mila 23

O oprire în localitatea Mila 23 îți va oferi șansa de a aprofunda cultura și tradițiile Deltei Dunării. Aici, poți alege să te răsfeți cu un prânz tradițional pescăresc, servit la localnici și pregătit cu ingrediente proaspete din zonă. Alternativ, poți explora satul plin de istorie și să te îmbibi cu frumusețea arhitecturii caselelor rușilor lipoveni.

 

Revenire la Tulcea prin Canalul S22 și Brațul Sulina

Întorcându-ne spre Tulcea, vom străbate Canalul S22 și Brațul Sulina, continuând să admirăm frumusețea și diversitatea Deltei Dunării. Pe măsură ce ne apropiem de finalul călătoriei noastre, vom purta cu noi amintiri minunate și o mai mare apreciere pentru valorile naturii.

Așadar, pregătește-te să te lași fascinat de frumusețea și să rămâi cu amintiri de neuitat în urma acestei incursiuni fascinante în Deltă.

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului CreatoriideOferte!

Voucher pentru 2 persoane.

Valabilitate voucher: 1 Mai - 31 Octombrie!

O persoană poate cumpăra câte vouchere dorește.

Programarea se efectuează după cumpărarea voucherului.

Punct de plecare: Faleza Ivan Patzaichin Tulcea.

Voucherul este valabil pana la: 31.10.2024 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Excursii in Delta Dunarii

Excursii in Delta Dunarii

website
Str Independenței 1
Tulcea
Romania

Abonare newsletter