Ecografie abdominala totala cu 150 lei in loc de 240 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-38%
Ecografie abdominala totala cu 150 lei in loc de 240
Valoare Discount Castigi
240 LEI 38% 90 LEI

107 Oferte ramase

150 LEI
Indisponibil

243 Oferte cumparate

Descriere

Ecografia abdominala totala este o metoda de diagnosticare prin ultrasunete. Astfel, ea se poate repeta fara riscuri de cate ori este nevoie pentru ca nu foloseste radiatii.

O ecografie totala cuprinde:

-  Ecografie abdomen superior (ficat, colecist, pancreas, splina)

- Ecografie abdomen inferior (rinichi, vezica urinara, uter si ovare - la femei, prostata - la barbati)

-  Diagnostic ecografic

 

 Se recomanda sa nu mancati cu cel putin 4 ore inainte de consultatie pentru ca stomacul sa fie gol si intestinul subtire sa nu fie dilatat, permitand astfel o viziualizare corecta a pancreasului. Pentru ecografia de pelvis, consumati lichide negazoase 1-1,5l pentru ca vezica urinara trebuie sa fie plina. La diabetici se recomanda o dieta lichida. Ecografia se poate face fara o pregatire prealabila numai in conditii de urgenta.

Veti primi indrumare nu doar in vederea vindecarii afectiunilor existente, ci si pentru a le preveni, pe viitor, pentru mentinerea unei stari de sanatate perfecte.

SANYS MEDICAL  este un centru infiintat in anul 2005 din dorinta de a oferi servicii medicale de calitate, un diagnostic rapid al afectiunilor pentru care pacientii se adreseaza clinicii, precum si grija si respect fata de oamenii aflati in suferinta

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului Creatoriideoferte!

Voucherul include:

- ecografie abdominala totala si diagnostic ecografic

Poti folosi personal un voucher, dar poti achizitiona mai multe si pentru cunostinte.

Programarea telefonica se face dupa achizitia voucherului (gasiti toate datele pe voucher), cu minimum 24 de ore inainte de consult.

Nu este necesar bilet de trimitere.

Voucherul este valabil pana la: 31.12.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Sanys Medical

website
Calea Dudesti nr. 104-122, sect. 3 (Policlinica Vitan, et. 3)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter