Ecografie glanda tiroida cu 120 lei in loc de 200 (zona Vitan) - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-40%
Ecografie glanda tiroida cu 120 lei in loc de 200 (zona Vitan)
Valoare Discount Castigi
200 LEI 40% 80 LEI

61 Oferte ramase

120 LEI
Cumpara!

89 Oferte cumparate

Descriere

Ecografia glandei tiroide este necesara o data pe an, dupa varsta de 40 de ani, dar si dupa ce ati nascut. Aceasta glanda da simptome nespecifice. Una din opt femei va suferi de o afectiune de tiroida in decursul vietii.

Glanda tiroida este situata la nivelul gatului, de o parte si de alta a “marului lui Adam”. Aceasta glanda este “controlata” de glanda mama numite hipofiza si care se afla la nivelul capului.

Glanda tiroida prezinta importante influente asupra cresterii si dezvoltarii, afectand grav dezvoltarea intelectuala la copil, daca disfunctia apare in copilarie (hipotiroidia in copilarie duce la retard mintal si de crestere).

La adult glanda tiroida controleaza metabolismul, astfel ca o exagerare a functiei tiroidiene va duce la tahicardie, momente de ideatie, slabire, insomnii etc.

La polul opus functia insuficienta a glandei tiroida (hipotiroidia) duce la incetinirea metabolismului, ingrosarea si uscarea pielii, exces ponderal, somnolenta, letargie, constipatie, bradicardie etc.

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului Creatoriideoferte!

Voucherul include:

- ecografie glanda tiroida, recomandari

Poti folosi personal un voucher, dar poti achizitiona mai multe si pentru cunostinte.

Programarea telefonica se face dupa achizitia voucherului (gasiti toate datele pe voucher), cu minimum 24 de ore inainte de consult.

Nu este necesar bilet de trimitere.

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Sanys Medical

website
Calea Dudesti nr. 104-122, sect. 3 (Policlinica Vitan, et. 3)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter