Pachet complet medicina interna cu Analize laborator + Ecografie abdominala + Ecografie pelvina + Interpretare analize si ecografie cu 296 lei in loc de 558 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-47%

146 Oferte ramase

296 LEI
Cumpara!

64 Oferte cumparate

Descriere

Pachet complet medicina interna cu Analize laborator + Ecografie abdominala + Ecografie pelvina + Interpretare analize si ecografie cu 296 lei in loc de 558

PACHETUL INCLUDE:

- Consult medic primar Medicina Interna

- Ecografie generala (abdomen + pelvis)

- Interpretare ecografie

- Analize de laborator :

= Hemoleucograma completa

= VSH

= Colesterol total

= Trigliceride

= Glicemie

= TGO

= TGP

= Creatinina

= Bilirubina totala

- Interpretare analize

- Prescriere tratament

Pachetul pentru evaluarea completa a organismului.

Traieste sanatos si bucura-te de placerile vietii. Evaluarea completa a organismului odata pe an este esentiala pentru orice persoana adulta.

Multe dintre afectiunile organelor interne sunt asimptomatice in faza de debut de aceea consultatia de rutina la medicul internist, impreuna cu analizele de laborator si investigatiile paraclinice precum ecografia de abdomen si cea pelvina, sunt esentiale pentru un diagnostic precoce si evitarea complicatiilor.

Centrul Medical Memormed: De 12 ani ne straduim sa oferim servicii medicale de excelenta, din suflet, cu o echipa de medici profesionisti, dedicati sanatatii tale. Atentia acordata detaliilor, explicatiile amanuntite, colaborarea stransa cu toti specialistii clinicii, permanenta perfectionare academica sunt doar cateva motive pentru care sa alegi cu incredere echipa MEMORMED.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului Creatoriideoferte.ro

Dupa achizitia voucherului va prezentati la una din locatiile specificate mai jos cu voucherul printat de Luni până Vineri între 08.00-11.30 pentru recoltarea probelor de sange.

Dupa prelevarea probelor de sange este necesara programarea pentru Ecografie abdominala + Ecografie pelvina + Interpretare analize si ecografie, la o data ulterioara afisarii rezultatelor de laborator.

De retinut :

Pentru recoltarea sângelui:
Trebuie să nu mâncați nimic timp de 12-14 ore înainte de recoltare, aveți voie în schimb să beți apă. Se cere o abstinență de la alcool cu 72 ore înainte. Totodată un alt factor care poate influența negativ rezultatele este tratamentul medicamentos. Medicul care vă recomandă analizele va stabili dacă tratamentul trebuie întrerupt sau nu.

Oferta este valabila fara trimitere de la medicul de familie.

Centrul Medical Memormed

Locatii:

1. Calea Plevnei, Nr. 3, Sector  5, Bucuresti

2. Str. George Georgescu, Nr. 54, Sector 4, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 30.06.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Centrul Medical Memormed

Centrul Medical Memormed

website
Calea Plevnei, Nr. 3, Sector 5
Bucuresti 050051
Romania

Abonare newsletter