10 sedinte de tratament personalizat: fizioterapie + kinetoterapie individuala cu 229 lei in loc de 400 - Creatorii de oferte


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
Orasul curent: Bucuresti
0371 341 565
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-43%

45 Oferte ramase

229 LEI
Cumpara!

5 Oferte cumparate

Descriere

Indiferent daca sursa durerii este efortul prelungit sau diverse afectiuni reumatice, scolioza ,cifoza, hiperlordoza, osteoporoza, artroza etc, simptomele pot fi ameliorate sau chiar eliminate total daca alegem sa investim un pic in sanatatea noastra printr-un program eficient de  kinetoterapie.

Kinetoterapia, masajul locoregional si fizioterapie (magnetoterapie, laserterapie, electroterapie sau ultrasunete), amelioreaza si elimina direrile provocate de diverse afectiuni reumatice, scolioza, cifoza, hiperlordoza, osteoporoza,hernie de disc, pareze, paralizii, rinite, sinuzite, otite, paradontite, artroza, etc. si te ajuta sa te recuperezi mai repede dupa operatii si accidente.

Optiunea 1:  5 x Fizioterapie (4 proceduri/zi) + 5 x Kinetoterapie + 5 x masaj locoregional cu 199 lei in loc de 350

 

Optiunea 2 :  10 sedinte de tratament personalizat: fizioterapie + kinetoterapie individuala cu 229 lei in loc de 400

Programul de recuperare (tratament 10 zile de fizioterapie) consta in:

- Recomandarea unor masuri de protectie a diferitelor segmente afectate ale aparatului locomotor, a nivelului si tipului de efort fizic permis, a unor reguli de ingrijire a articulatiilor suferinde

- Pescrierea tratamentelor medicamentoase adecvate suferintei; recomandarea purtarii unor orteze (genunchiere, sustinatoare ale boltii plantare – talonete, departatoare ale degetelor etc.), dispozitive ajutatoare de mers (baston, carja, cadru) si instruirea pacientului

- Pescrierea procedurilor de fizioterapie utile suferintelor existente

- Descrierea tipului de masaj terapeutic adecvat

 

- Alcatuirea individualizata a programului de kinetoterapie cu scopul tratarii suferintei prezente dar si a prevenirii unor tulburari ulterioare.

SANYS MEDICAL  este un centru infiintat in anul 2005 din dorinta de a oferi servicii medicale de calitate, un diagnostic rapid al afectiunilor pentru care pacientii se adreseaza clinicii, precum si grija si respect fata de oamenii aflati in suferinta.

 

 

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului Creatoriideoferte!

Poti folosi personal un voucher, dar poti achizitiona mai multe si pentru cunostinte.

Programarea telefonica se face dupa achizitia voucherului (gasiti toate datele pe voucher), cu minimum 24 de ore inainte de consult.

Voucherul este valabil pana la: 10.11.2017

Detalii companie

Sanys Medical

Calea Dudesti nr. 104-122, sect. 3 (Policlinica Vitan, et. 3)
Bucuresti
Romania

Abonare newsletter


Nu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile

Sunt deja abonat