Ecografie cardiaca Doppler color cu 149 lei in loc de 249 - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-40%

136 Oferte ramase

149 LEI
Cumpara!

164 Oferte cumparate

Descriere

Optiunea 1: Ecografie cardiaca Doppler color pentru adulti cu 149 lei in loc de 249

- pentru adulti sau copii

Optiunea 2: Ecografie cardiaca Doppler color pentru copii 4-17 ani cu 198 lei in loc de 300

- pentru copii 4-17 ani

Eografia cardiaca Doppler este Diagnosticul Nr 1 al Inimii

Este recomandata, pentru stabilirea diagnosticului, oricarui pacient cardiac sau oricarui pacient care are unul sau mai multe simtome cardiace: durere in piept, respiratie grea, palpitatii, oboseala.

In plus, mai este recomandata oricarui pacient care are hipertensiune arteriala (tensiunea arteriala crescuta), pentru a se vedea in ce masura este afectata si inima.

Ecocardiografia este de departe cea mai importanta si cea mai frecvent utilizata metoda imagistica din domeniul cardiologiei, datorita datorita lipsei iradierii (spre deosebire  de alte metode), care o face repetabila ori de cate ori este nevoie pentru a urmari evolutia bolii unui pacient cardiac.

Astazi se considera ca o ecocardiografie aduce informatie mult mai multa decat o consultatie obisnuita si practic nu se mai poate imagina cardiologia fara ecocardiografie. Deoarece pe o ecocardiografie bolile pot fi recunoscute cu mult inainte de a se manifesta prin vreun simptom, metoda poate ajuta la diagnosticul precoce al bolilor de inima, singurul care poate salva vieti.

Dr. Constantin Erena: De 18 ani Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

Experienta Practica de 25 ani (1.03.1993-prezent) in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, Floreasca, Sectiile Cardiologie si Medicina Interna ca Medic Primar Medicina Interna, Specialist Cardiologie.

Specializare ecografie cardiaca, investigatii si diagnosticare cardiologica neinvaziva de 2 ani de zile in cadrul RWTH Aachen, Germania.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare in prealabil dupa cumpararea voucherului.

Program:

L-V 09:00 - 20:00

Sambata 09:00 - 13:00

Erenamed

Str. Povernei Nr. 20, Sector 1, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 31.03.2023 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Erenamed

Str. Povernei Nr. 20, Sector 1
Bucuresti 010644
Romania

Abonare newsletter