Consult cardiologic cu 199 lei - CreatoriideoferteNu bifa niciuna pentru a te abona la toate categoriile
0730 432 282
contact@creatoriideoferte.ro
Luni -Vineri 09.30 - 18.00
-31%
Consult cardiologic cu 199 lei
Valoare Discount Castigi
290 LEI 31% 91 LEI

85 Oferte ramase

199 LEI
Cumpara!

15 Oferte cumparate

Descriere

Consult cardiologic cu 199 lei in loc de 290

 

Consultul cardiologic se adresează persoanelor care acuză următoarele simptome: aritmie cardiacă, sincope și dispnee, amețeli, oboseală la efort și dureri în piept.  In mod normal, orice persoana de peste 40 de ani ar trebui sa faca un consult cardiologic o data la 2 ani, iar persoanele de peste 50 de ani, ar trebui sa efectueza un consult cardiologic de rutina in fiecare an.

La un pacient fără afecțiune cardiacă cunoscută, înaintarea în vârstă și stilul de viață dezechilibrat pot influența apariția unor afecțiuni cardiace. Din acest motiv,  este recomandat să vă adresați unui medic cardiolog pentru efectuarea unei consultații anuale de rutină. 

Pentru pacienții cu istoric de boală cardiacă este important să fie evaluați periodic pentru ajustarea sau schimbarea tratamentului medicamentos, după fiecare caz în parte sau pentru recomandarea de investigații minim invazive și tratament intervențional. 

Odată ajuns în cabinetul de cardiologie, medicul cardiolog va efectua o anamneză ( un istoric al afecțiunilor pacientului cunoscute până în momentul consultației ), o electrocardiogramă pentru evaluarea ritmului cardiac și o ecografie doppler cardiacă pentru a vizualiza structura inimii și funcționalitatea tuturor cavităților inimii.

În urma acestor investigații, medicul cardiolog va putea trage o concluzie medicală și va putea îndruma pacientul fie spre investigații suplimentare  de tipul (test de efort, Angio CT, coronarografie), fie spre tratamentul medicamentos (în funcție de afecțiunea/afecțiunile cardiace).

Dr. Constantin Erena: De 18 ani Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti.

Experienta Practica de 25 ani (1.03.1993-prezent) in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti, Floreasca, Sectiile Cardiologie si Medicina Interna ca Medic Primar Medicina Interna, Specialist Cardiologie.

Specializare ecografie cardiaca, investigatii si diagnosticare cardiologica neinvaziva de 2 ani de zile in cadrul RWTH Aachen, Germania.

Oferta este valabila doar prin cumpararea voucherului CreatoriideOferte.

O persoana poate cumpara si folosi cate vouchere doreste sau le poate face cadou.

Trebuie sa va prezentati cu voucherul printat in locatie.

Necesara programare in prealabil dupa cumpararea voucherului.

Program:

L-V 09:00 - 20:00

Sambata 09:00 - 13:00

Erenamed

Str. Povernei Nr. 20, Sector 1, Bucuresti

Voucherul este valabil pana la: 30.11.2022 (pana la aceasta data este necesar sa va programati la numarul inscris pe voucher)

Voucherul achiziționat va fi disponibil în " Contul meu" pe creatoriideoferte.ro cât și pe adresa de e-mail folosita la crearea contului

Detalii companie

Erenamed

Str. Povernei Nr. 20, Sector 1
Bucuresti 010644
Romania

Abonare newsletter